Jobban szeretem, ha nem én készítem a brownie-t, mert akkor nem látom, mi kerül bele. Viszont nagyon kevés helyen ettem igazán jó, kívül ropogós, belül ragacsos brownie-t, úgyhogy inkább követem a saját receptemet (amit mindjárt veled is megosztok), és egyszer-egyszer fütyülök a kalóriákra! Az alaprecept mellett ráadásul pár klassz, új brownie variációt is mutatok neked, amivel még inkább fokozhatod az ízhatást.
3/5 Karamellás-csokicsipszes brownie
A brownie-t és a blondie-t is megbolondíthatod extra csokiforgáccsal és finom, lágyra olvadó karamelldarabokkal.
Természetesen a legjobb, ha házi karamellt készítesz, amihez itt találsz tippeket, de a bolti tejkaramellát is nyugodtan beletördelheted a tésztába, szépen meg fog olvadni sütés közben.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!