Csodálatos pici konyha inspirációk, 10 négyzetméter alatt

Csodálatos pici konyha inspirációk, 10 négyzetméter alatt

Címlap / Otthon / Dekor / Csodálatos pici konyha inspirációk, 10 négyzetméter alatt / 2. oldal

Fejezd ki önmagad!

Tény, hogy ennek a konyhának a tulajdonosa annyiból szerencsés helyzetben volt, hogy valóban mindenhonnan fény érkezik a pindurka helyiségbe, de be kell látni, hogy tényleg nem volt nagy szabadsága a terjeszkedésre.

Mégsem félt kifejezni a saját stílusát, és a fehér alap mellé számos színes kiegészítő bekerült, amik azért persze csak első ránézésre tűnnek véletlenszerűnek: valójában nagyon is gondos tervezés eredménye, hogy lentről fölfelé haladva a térben egyre kevesebb zöld kiegészítő tűnik fel.

A zöld mellett pedig az árnyalathoz jól illő rózsaszín és citromságra színek jelennek még meg, hogy kicsit tarkábbnak tűnjön az összkép.

Praktikus bútorok

Ha fehér csempét, fehér konyhabútort és fa munkalapot, valamint asztalkát választasz, azzal olyan nagyon már nem lőhetsz mellé a legkisebb konyhákban is.

Ilyenkor is érdemes azonban egy kis színt becsempészni, hogy az összhatás ne legyen túlságosan steril. Itt az étkezőasztalka melletti falra került színes tapéta, ami egyúttal kicsit el is választja ezt a teret a konyha többi részétől, jelezve az eltérő funkciót.

Az asztalra szerelhető, lehajtható asztal egyébként mindent parányi konyhába jó megoldás lehet, mert így van elég helyed főzni, amíg főzöl, és leülni, amikor már enni szeretnél.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást