Párkapcsolat / Szerelem

Ha a párod megteszi ezt a 10 dolgot, hosszú életű lesz a kapcsolatotok

Ha a párod megteszi ezt a 10 dolgot, hosszú életű lesz a kapcsolatotok

Akkor is megdicsér, ha pizsiben ülsz mellette

Nem csak akkor veszi észre, hogy milyen szép és csinos vagy, amikor tökéletes sminkben, felöltözve mentek vacsorázni, hanem akkor is, amikor teljesen önmagad vagy.

Az ő szemében te vagy a leggyönyörűbb, még akkor is, ha természetes külsővel, a kedvenc pizsidben, felkötött hajjal pihensz mellette a nap végén, és ezt nem azért mondja, mert tudja, hogy hallani akarod.

Hanem azért, mert tényleg így érzi!

Általában ő keres először

Nincs olyan nap, hogy ne beszélnétek. Hiába töltitek külön a hétvégét, vagy a kapcsolatotoknak még csak egy olyan szakaszában jártok, amikor nem éltek együtt; egyszerűen minden nap van köztetek kommunikáció.

És az esetek többségében ő az, aki ébredés után szép napot kíván neked, vagy a munkahelyén rád ír, csak hogy elküldjön egy vicces videót, amiről eszébe jutottál.

Nem érzed azt mellette, hogy mindig neked kell megtenned az első lépést, hiszen a kapcsolatotok tökéletesen kétoldalú!

Esélyt ad annak, amit te szeretsz

Tudja, hogy mennyire imádod azt a zenekart, amit egyfolytában hallgatsz, ezért meglep két koncertjeggyel, és elkísér téged.

Tisztában van azzal, hogy melyik a kedvenc sorozatod/filmed, és azért, hogy boldoggá tegyen téged, megnézi veled.

Nem azért, mert őt is érdekli, hanem azért, mert TE érdekled. Szeretne még jobban belelátni a világodba, és ez így egy tökéletes módja annak, hogy közelebb kerüljön hozzád.

Ő is szervezi a programokat

Születésnapok, évfordulók, nyaralás; sok esetben ezek megszervezése a nőkre marad, a férfiakat pedig nem különösebben hozza lázba.

Azonban sokat számít, hogy ennek ellenére mennyire lelkes a párod, tudván, hogy neked milyen fontosak ezek.

Ha a pasid is részt vesz a szervezésben, ötleteket dob be, hogy hova mehetnétek, mit próbálhatnátok ki, és látszik rajta, hogy nem csak “kötelességből” teszi, biztos, hogy nagyon fontos szerepet töltesz be az életében.

Meglep, csak úgy

Nem azért, mert nőnap van, és tudja, hogy rosszul esik majd, ha megfeledkezik róla. Hanem azért, mert szereti látni az arcodon a mosolyt, amikor meglep valamivel.

Nem kell nagy dolgokra gondolni: egy csokoládé, egy virág, akár az, hogy lefoglalt egy asztalt vacsorára…

Ezek mind olyan kedves gesztusok, amiket önzetlenül azért tesz, hogy te boldogabb legyél, és nem azért, mert cserébe vár tőled viszonzásul hasonlót.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást