Padlizsánkrém recept hagyományosan

Címlap / Életmód / Receptek / Padlizsánkrém recept hagyományosan

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Egy mennyeien finom étel. Ideális reggeli, előétel vagy vacsora…

Hozzávalók 4 személyre

-4 közepes méretű padlizsán
-1 közepes fej vöröshagyma
-majonéz ízlés szerint
-só

Elkészítése:

1. Egy fémlemezt hevítsünk fel a tűzön (otthon vagy a szabadban), helyezzük rá a padlizsánokat (épen – héjastól, szárastól) és süssük meg minden oldalát, amíg a belső része megpuhul, héja pedig roppanóssá válik.

2. Hagyjuk hűlni a sült padlizsánokat, majd egy késsel vágjuk le a héját és a szárát.

Oldalak: 1 2 3

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/3
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!