5 praktikus cipőtároló megoldás, ha nálatok is nagyon kevés a hely

5 praktikus cipőtároló megoldás, ha nálatok is nagyon kevés a hely

Címlap / Otthon / Dekor / 5 praktikus cipőtároló megoldás, ha nálatok is nagyon kevés a hely / 2. oldal

Apró talpakhoz

Kinti cipő, benti cipő, nyári papucs, téli mamusz… Ott, ahol apró talpak is vannak, különösen gyorsan felszaporodhatnak a cipők, ráadásul a kis lábbelik még könnyebben elkeverednek, becsúsznak a polcok mögé, vagy csak összepiszkolódnak a nagyobb cipőktől.

Ezek a falra fúrt virágos ládák külön tárolóhelyet kínálnak a legkisebbek cipőinek, anélkül, hogy fölösleges helyet foglalnának a lakásban.

A rácsos szerkezetnek köszönhetően egy pillantással megállapíthatod, hogy melyik rekeszben van az éppen szükséges cipő, ráadásul ide a legkisebben is eltudják pakolni maguk után a levetett lábbelit.

A magas sarkúak szerelmeseinek

Te sem tudsz nemet mondani egy pár elegáns magas sarkú cipőre? Miért rejtegetnéd a legszebb darabjaidat egy szekrény mélyén, amikor annyi pénzt költöttél rájuk, és különben is, egyszerűen jól esik rájuk nézni?

Ez a rácsos megoldás egy előszoba, de akár egy hálószoba falán is jól mutat, szinte mindent felakaszthatsz rá, és nem csak praktikus, de nagyon jól is mutat. Igazi indusztriális hatású darab, ami egy nőies, akár romantikus enteriőrbe is beleillik, ráadásul csak a fantáziádra van bízva, hogy hogyan dekorálod.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást