Dekor / Otthon / Stílus

5 ötletes cipőtároló megoldás, ha nálatok is kevés a hely

5 ötletes cipőtároló megoldás, ha nálatok is kevés a hely

Fogas, másként

Jó dolog, ha van egy hagyományos cipős szekrényed, de mi van akkor, ha még egy már nem fér el, és néhány cipőnek már nem jutott szállás? Egy klasszikus, hagyományos fogas is tökéletes lehet a cipők rendszerezéséhez, csak éppenséggel egy kicsit alacsonyabbra kell felfúrni, mint ahogyan azt rendeltetésszerű használatához kitalálták.

Az edzőcipők így felakasztva még gyorsabban is száradnak, jobban átszellőznek, és nem kell őket az elegánsabb, kényesebb cipőiddel egy fiókba gyűrve tartanod.

Mutatós és praktikus

Ez az előtér szellős, rendezett és szinte hívogató, a fal mellett álló kis padra letelepedve sokkal kényelmesebb fel- vagy levenni egy cipőt, mint fél lábon állva, egy cipős szekrénybe kapaszkodva egyensúlyozni.

A pad alatt ügyesen kihasználták a területet, a kis polcokon nagyon sok cipő elfér, bármikor áttekinthetőek, még sincsenek szem előtt, ráadásul gyakorlatilag ahogy leveszi őket az ember, még ültő helyében, egy mozdulattal a helyére is teheti, így talán végre eltűnnek a bejárati ajtónál lerúgott cipőkből álló halmok.

Helytakarékosan

Egy kisebb lakásban sokszor a legeldugottabb zugokat is ki kell használni, ha az ember minden holmijának helyet szeretne találni. A ferdén felhelyezett polcokkal pontosan kétszer annyi lábbelinek lesz állandó lakhelye, mintha egyenesen tették volna fel a polcokat, és csak fele ennyi fért volna el belőlük.

Ráadásul az egész valahogy még jobban is néz így ki – olyan, mintha minden cipő mindig indulásra készen állna!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Apró talpakhoz

Kinti cipő, benti cipő, nyári papucs, téli mamusz… Ott, ahol apró talpak is vannak, különösen gyorsan felszaporodhatnak a cipők, ráadásul a kis lábbelik még könnyebben elkeverednek, becsúsznak a polcok mögé, vagy csak összepiszkolódnak a nagyobb cipőktől.

Ezek a falra fúrt virágos ládák külön tárolóhelyet kínálnak a legkisebbek cipőinek, anélkül, hogy fölösleges helyet foglalnának a lakásban.

A rácsos szerkezetnek köszönhetően egy pillantással megállapíthatod, hogy melyik rekeszben van az éppen szükséges cipő, ráadásul ide a legkisebben is eltudják pakolni maguk után a levetett lábbelit.

A magas sarkúak szerelmeseinek

Te sem tudsz nemet mondani egy pár elegáns magas sarkú cipőre? Miért rejtegetnéd a legszebb darabjaidat egy szekrény mélyén, amikor annyi pénzt költöttél rájuk, és különben is, egyszerűen jól esik rájuk nézni?

Ez a rácsos megoldás egy előszoba, de akár egy hálószoba falán is jól mutat, szinte mindent felakaszthatsz rá, és nem csak praktikus, de nagyon jól is mutat. Igazi indusztriális hatású darab, ami egy nőies, akár romantikus enteriőrbe is beleillik, ráadásul csak a fantáziádra van bízva, hogy hogyan dekorálod.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást