Divat / Stílus

Az ősz legizgalmasabb csizma trendjei

Az ősz legizgalmasabb csizma trendjei

Igaz az utóbbi fél évben sokkal kevesebb időt töltöttünk az utcán, a barátainkkal, de egyáltalán a rendezvényeken is, és sajnos még mindig nem tudjuk azt sem, hogyan alakulnak a következő hónapok. Én mégis azt mondom, a divat még ilyenkor is segíthet. Hiszen feldobja a kedvünket, általa kifejezhetjük önmagunkat és akár egy kis színt is csempészhetünk a szürke, bizonytalansággal teli hónapokba. Még akkor is, ha csak a kisboltba szaladunk le. 

Szóval itt a szeptember és jön a hidegebb idő is, úgyhogy ideje elővenni a csizmákat. Bár az tény, hogy az utóbbi időszak a laposabb, kényelmesebb talpú cipőknek kedvez, ezek között is találunk nagyon csinos darabokat, amelyeket akár szoknyával vagy ruhával is viselhetünk. Lehet, hogy a szokványos divatbemutatók elmaradtak a nagyvárosokban, egy biztos, a legnagyobb fashion influenszerek és divatdiktátorok lábán is megtalálod majd ezeket a darabokat. 

Kényelem felsőfokon

Időn ősszel is hódít a Chelsea boots, bár picit magasabb talpakkal karöltve. És az is lehet, hogy elsőre kicsit „bumszlinak” tűnnek, ennek ellenére egy csinosabb ruhával is viselhetőek, hiszen remekül harmóniába hozzák a szettet. Ha úgy érzed, hogy valami szuperkényelmes darabra vágysz, mert nem akarod belekényszeríteni a papucsok és szandálok után a lábadat egy szűk csizmába, ez lesz a tuti megoldás számodra is. Arról nem is beszélve, hogy picit magasabb is leszel tőle, anélkül, hogy sarkakon kéne topognod egész nap. 

Inspiráció

 

Itt beszerezheted

1. Zara, 2. matchesfashion.com, 3. H&M, 4. AboutYou, 5. AboutYou, 6. ASOS (háttér: Peolla/pixabay.com)

Ordító díszek

Mindegy, hogy lánc, kő vagy szegecs, egy biztos, idén is nagyon mennek a díszekkel kirakott csizmavariációk. A leghíresebb márkák őszi-téli kifutóin (Gucci, Prada) viselték a modellek ezeket az egyedi darabokat. Egy biztos, hogy ilyen csizmával tuti kitűnsz majd a tömegből. 

Inspiráció

 

Itt beszerezheted

1. ecipo.hu, 2. Zara, 3. H&M, 4. Answear, 5. ASOS, 6. Bershka (háttér: Peolla/pixabay.com)

A fehér visszatérése

Idén már jó pár divatinfluenszeren láthattuk a fehér nadrágot, most azonban a fehér csizma is visszaküzdötte magát a dobogós helyekre. Olyan nagy online bemutatókon vonultak fel ebben a modellek, mint a Proenza Schouler vagy Stella McCartney. Sportosabb, csinosabb verziókban is fellelhetjük, még western csizmát is találunk belőle. Nem számít sem a sarok mérete, sem a csizma hossza, csupán a vakító fehér szín, ami abszolút meghatározza majd a szetted. 

Inspiráció

 

Itt beszerezheted

1. AboutYou, 2. Zara, 3. H&M, 4. ecipo.hu, 5. Zara (háttér: Peolla/pixabay.com)

Állatminták újra a porondon

Az újjáéledt állatminták már jó pár szezon óta futnak, idén ősszel azonban a csizmáinkon is bátran viselhetjük őket. Mindegy, hogy kígyó, leopárd vagy krokodil, csak a fazon érjen éppen térdedig. Viseld bátran ruhával vagy nadrággal is, sőt, akár ha elég bevállalós vagy, a mintákat is megkeverheted kicsit. Ráadásul akkor is nyugodtan válogathatsz a repertoárból, ha soha nem húznál fel igazi bőr csizmát, hiszen a legtöbb márka már inkább a minőségi, precízen megalkotott műbőr csizmákban utazik. 

Inspiráció

 

Itt beszerezheted

1. AboutYou, 2. H&M, 3. AboutYou, 4. ecipo.hu, 5. ASOS (háttér: Peolla/pixabay.com)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást