5 önfejlesztő applikáció, amit neked is érdemes letölteni

5 önfejlesztő applikáció, amit neked is érdemes letölteni

Címlap / Életmód / Lélek / 5 önfejlesztő applikáció, amit neked is érdemes letölteni / 2. oldal

Új szokások

Ahhoz, hogy változásokat érj el az életedben, nem csak elhatározásra, de elköteleződésre is szükséged lesz – az elmélet szerint egészen pontosan 21 napig kell kitartanod egy új szokás mellett ahhoz, hogy az valóban a részeddé váljon.

Szeretnél több időt tölteni a családoddal, tájékozódni a világ történéseiről, minden nap megtanulni egy új szót angolul, vagy csak rávenni magadat, hogy elég vizet igyál?

A Habit Streaksben kiválaszthatod, miben szeretnél fejlődni, és hányszor szeretnéd, hogy az alkalmazás emlékeztessen rá a nap folyamán. Hidd el, az elején nagyon jól fog jönni az extra motiváció, pár hét alatt pedig szinte észrevétlenül állsz át egy olyan rutinra, amire mindig is vágytál, és amitől sokkal jobban érzed magadat!

Letöltés: iPhone, Android

Ön- és emberismeret

Az önismeretedet nem csak azzal mélyítheted el, hogy befelé figyelsz, hanem azzal is, hogy új, inspiráló gondolatokkal veszed magadat körbe… mondjuk a holtidődben! Biztosan neked is van naponta pár perced, amikor semmi hasznosat nem tudsz csinálni – épp vársz a buszra, sorban állsz a boltban, ügyeket intézel.

A telefonod viszont ilyenkor is kéznél van, a Mentor FM nevű applikációval pedig sok érdekes hanganyag, előadás és interjú is ugyanilyen közelségbe kerül, amik nem csak a magánéletedben, de a karrieredben való előrelépésben is segítséget nyújthatnak.

Letöltés: iPhone, Android

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást