Olvass az emberekben: FBI által használt pszichológiai módszerek

Olvass az emberekben: FBI által használt pszichológiai módszerek

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Olvass az emberekben: FBI által használt pszichológiai módszerek / 2. oldal

Valóban érdeklődik-e irántad a randipartnered?

Minél jobban szeretnénk valamit, annál kevésbé vagyunk képesek észrevenni azokat a jeleket, melyek az akaratunkkal ellentétes végkifejlettnek kedveznek. Ezért is fontos, hogy az első randin legyünk objektívek és racionálisak.

A pupilla tágulása nagyon hatékony módja lehet annak, hogy felmérjük, mennyire érdeklődő a másik. Mikor valakihez beszélünk és ő érdeklődik irántunk, akkor a pupillái kitágulnak, ha kevésbé érdeklődő, akkor összeszűkülnek.

Ha kellőképpen rád van hangolódva és te oldalra fordítod a tekinteted a beszélgetés közben, mintha észrevettél volna valamit a távolban, akkor ő is ösztönösen oda fog nézni.

Továbbá, ha a partnered tükörként leutánozza a mozdulataidat, a lábfeje is feléd néz, kényelmesen ül, a vártnál tovább tart a randi és nem célozgat arra, hogy valami dolga lenne még ma, ráadásul a végén hosszan búcsúzkodik, akkor biztos, hogy tetszel neki.

Az előre eltitkolt rossz tulajdonságok

Megismerkedések alkalmával sok olyan rejtett tulajdonságra derülhet fény, melyeket nem árt időben tudnunk.

Tapasztalt marketingesek azt mondják, azoknak az embereknek a legkönnyebb eladni bármit is, akik a postaládájukra ragasztják a „Reklámújságot nem kérek” matricát.

Ennek az oka, hogy ezek az emberek mélyen legbelül tudják, hogy könnyen elcsábulnak. Ugyanígy igaz, ha valaki önként felhoz egy elítélendő témát vagy cselekedetet és elkezd hevesen tiltakozni az ellen, hogy ő arra bármikor is képes lenne.

Szinte biztos lehetsz benne, hogy már megtette, vagy ha úgy adódna, képes lenne megtenni és ezt tudja magáról.

Megcsal a párom?

Ha van egy olyan érzésed, hogy szerelmed másfelé kacsingat, akkor itt egy egyszerű technika a dolgok kiderítésére. Ha a párod ártatlan, de meggyanúsítod a hűtlenséggel, akkor nagy valószínűséggel felháborodik a hallottakon, szomorúnak fog tűnni és kérdései is lesznek.

Ám ha tényleg elkövetett valamit, akkor igyekszik majd minél gyorsabban témát váltani és alapvetően megváltozik a hangulata, méghozzá pozitív irányba.

Itt az a titok, hogy ne akkor figyeld meg a hangulatát, amikor felhozod a témát, hanem akkor, amikor már tovább léptél rajta. Fontos mozzanat, hogy elhitesd a pároddal, hogy te mindent teljes mértékben elfogadsz, amit mond, nincs is kérdésed.

Ha a beszélgetés utáni percekben jó hangulata lesz, az bizony azzal magyarázható, hogy elégedett magával, mert bedőltél neki.

Melyik út vezet az igazmondók felé?

S most térjünk vissza a játékra, amelyben arra kerestük a választ, hogy milyen kérdéssel tudnád kideríteni, melyik út vezet a mindig igazat mondók falujába.

Eszedbe jutott valami? Ha nem, akkor segítek: csupán azt kell megkérdezned: „Melyik út vezet a faludba?”

Ha a férfi igazat mond, akkor a helyes irányba fog terelni, ha hazudik, akkor is a számodra helyes utat fogja mutatni.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást