Okostelefonok javítása eredeti alkatrészekkel márkafüggetlen szervizben

Okostelefonok javítása eredeti alkatrészekkel márkafüggetlen szervizben

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / Okostelefonok javítása eredeti alkatrészekkel márkafüggetlen szervizben

Amennyiben Samsung készülékkel rendelkezel, garanciaidőn túli meghibásodás esetén fordulhatsz hivatalos márkaszervizhez, de márkafüggetlen javítóbázishoz is, mindkét esetben hozzájuthatsz eredeti alkatrészekhez. Jótállás esetén jobban jársz a hivatalos szervizekkel, hiszen így a javítást, az alkatrész cseréjének költségét nem neked kell állnod.

Mi a Samsung okostelefonok népszerűségének oka?

Az okostelefonok ma már az életünk részévé váltak, nemcsak kapcsolattartásra, hanem munkára, bankolásra, vásárlásra, fizetésre, szórakozásra is használjuk. Meghibásodás esetén nem szívesen nélkülözzük hosszú ideig, így az olyan szervizek, mint a GSM Pont szervizei, ahol a Samsung telefonok teljes körű szervizelését is vállalják, akár 1 órán belül is, sokak számára az egyetlen járható megoldást jelentik.

A Samsung készülékek tetszetősek, kifinomultak, és nem utolsó sorban megkönnyítik az életünket. Az érintőképernyő megjelenésével a gyártó az innovációknak, a jó piaci pozicionálásnak, a többféle árkategóriájú sorozatoknak köszönhetően a kiélezett versenyben is az élre tudott törni, és azóta is tartja pozícióját. A Samsung készülékei évről évre jó helyezéseket érnek el mind az alsóbb, mind a középkategóriában. 

Márkafüggetlen Samsung szervizek

A nagy tapasztalattal rendelkező, szakképzett munkatársakat foglalkoztató márkafüggetlen szervizek számára nem jelent gondot a Samsung okostelefonok javítása sem. A kijelző cseréjétől a töltőcsatlakozó, az akkumulátor cseréjén át a kamera és hangszóró különböző problémáinak javításáig mindenfajta javítási munkát elvállalnak. Garanciális időn belül jobb, ha a hivatalos márkaszervizekhez fordulsz, mivel ők tudják érvényesíteni a garanciát, azonban egyéb esetekben a márkafüggetlen szervizek is szakértelemmel állnak a rendelkezésedre. 

A bevizsgálást követően a hiba feltárása után a beleegyezéseddel kezdik meg a javítást, akár eredeti alkatrészeket biztosítanak kedvező áron.

Milyen előnyöket nyújtanak a márkafüggetlen szervizek?

Amennyiben a telefon állapota megengedi, szervizeltetés előtt célszerű a gyári állapotra visszaállítani, továbbá biztonsági mentést készíteni. A legjobb, ha automatikus, felhőalapú mentést állítasz be, így bármilyen probléma esetén hozzáférsz az adataidhoz.

A márkafüggetlen szervizek nagy előnye a gyorsaság, megfelelő alkatrész-ellátottság esetén akár 1 órán belül is vállalnak javítást. További, nem elhanyagolható tényező az eredeti gyári alkatrészekre biztosított kedvező ár, valamint a garancia. Amennyiben nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható márkafüggetlen szervizt választasz okostelefonod javítására, biztos lehetsz benne, hogy készüléked is, és te is jól jártok. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást