Szeretsz mindent rendben tartani és rendszerezni a hűtőszekrényedben, vagy inkább azoknak a táborát erősíted, akik a lehető leghamarabb igyekeznek bepakolni a frissen vásárolt termékeket és a főtt ételeket, ahova csak tudják? Bármelyik is igaz rád, egy élelmiszerrel akkor is érdemes óvatosabban bánnod: a nyers húsnak ugyanis egyáltalán nem mindegy, hol és hogyan kap helyet a hűtőszekrényben.
VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől
2/6 Hol van jó helye a nyers húsnak?
Alapvetően minden élelmiszert érdemes lenne tudatosan elhelyeznünk a hűtőszekrényben, már csak azért is, mert nem minden egyes része ugyanolyan a hőmérséklet, ami jelentősen befolyásolhatja, hogy mi mennyi ideig áll el. A nyers hús viszont tényleg még kényesebb, ezért a legjobb, ha mindig a hűtőszekrény leghidegebb részeire, az alsó polcokra kerülnek. Így lesz a legnagyobb a valószínűsége annak, hogy néhány napig friss magad és nem kezdenek el felhalmozódni rajta különféle káros baktériumok.