Divat / Stílus

Nem hord leggingst a keresztény nő, hogy ne csábítsa bűnre a férfiakat

Nem hord leggingst a keresztény nő, hogy ne csábítsa bűnre a férfiakat

„Megbeszéltem a férjemmel, és nem hordok többet leggingset”

Veronica ugyanis nemrég arról írt, hogy egy ideje már gondolkodott azon, hogy a szinte minden formát megmutató leggings vagy jóganadrág nem kifejezetten jó választás, ha utcára megy valaki. Ahogy írta, a férjével is megvitatta a dolgot, és miután ő bevallotta, hogy még számára is nehéz nem „úgy” nézni egy jóganadrágot viselő nőre, Veronica végső döntést hozott.

„Rájöttem, hogy ha ez még a férjem számára is, aki hívő, szerető, gondoskodó és elkötelezett, ennyire nehéz dolog, akkor mennyire nehéz lehet a többi férfinak? Nem akarok olyan gondolatokat ébreszteni bennük a testem iránt, amit mindenkinek csak a saját felesége iránt kellene éreznie, ezért a jóganadrág (számomra) csak otthon elfogadható viselet, vagy akkor, ha olyan felsőt hordok, ami biztosan eltakar” – írta a blogjában.

Veronica azt is hozzátette, hogy szeretne jó példát mutatni a lányának, és megtanítani neki, hogy egy nőt nem a teste tesz értékessé vagy izgalmassá, hanem „az a személyiség, amit Isten adott neki”.

Fotók: veronicapartridge.com

Elszabadultak az indulatok

És hogy miért kavart ekkora port az, hogy Veronica hord-e az utcán jóganadrágot, vagy sem? A legtöbbeknek az indokkal van bajuk: számos kommentelő úgy gondolja, hogy ez az eset iskolapéldája annak, amikor a nőket teszik felelőssé az ellenük elkövetett erőszak ellen, azért, mert kihívó ruhát viseltek.

„Miért kellene mindig nekem tennem valamit azért, hogy a férfiaknak könnyebb legyen?” – írta az egyik felháborodott kommentelő.

Oldalak: 1 2

3 hozzászólás

 • Avatar
  ati001
  2021.01.25., 10:20

  Veronica, te egy idióta barom vagy:((

  Válasz
 • Avatar
  Csillagvirág
  2021.02.28., 21:59

  Egyetértek.

  Válasz
 • Avatar
  McMondo
  2021.02.28., 22:02

  Teljesen igaza van! A stílus maga az ember. Sokat elmond egy hölgyről az, hogy igényesen, vagy igénytelenül öltözik. Ha meg úgy ültözik, mint egy prostituált, akkor miért csodálkozik, ha annak nézik. Egy férjes asszonynak meg miért is kellene csábítóan kinézni az utcán?

  Válasz

Írj egy hozzászólást