Egészség / Életmód / Hírek

Ezért nem fogja megváltoztatni az mRNS-oltás a DNS-edet

Ezért nem fogja megváltoztatni az mRNS-oltás a DNS-edet

Mi a helyzet az oltással?

A COVID-19 oltás esetében az mRNS-t nem a sejtjeink készítik, hanem a karba injekciózzák azt. Az izomsejtek pedig a segítségével megtanulják elkészíteni a koronavírus tüskefehérjéit, a patogén azon részét, amire a szervezet immunválaszt ad. Ez egy egyszerű fehérje, semmi negatív hatása nincs a szervezetben azon túl, hogy kiprovokálja az immunreakciót.

Az „idegen” mRNS, azaz a beinjekciózott hírvivő RNS soha még csak el sem jut a sejtmagba, azaz oda, ahol a DNS maga található, ráadásul néhány nap után egyszerűen meg is semmisül.

A legjobban úgy érzékeltethető egy mRNS-vakcina hatása, mint amikor azon gondolkodik az ember, mit csináljon vacsorára. A hozzávalók megvannak, de nem tudjuk, mit készítsünk belőle. A vakcina a recept, amit letöltünk a netről, hogy el tudjuk készíteni az ételt. A vakcina egyszerűen csak egy recept, ami megmondja a szervezetnek, hogyan védekezzen a koronavírus ellen.

Forrás

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

  • Avatar
    Berta Ilona
    2021.01.19., 09:50

    Én már hozzá szóltam, korában! Először is köszönöm, a minden napi küldeményt részemre! Horoszkóp, és minden hasznosakat! Én nem élek ezzel a vírusos oltással.! Magam vagyok az orvosa! Télen, nyáron.. indig is kesztyűbe járok! Bárhova, szükséges.. saját tollamat használom! Soha nem fogom meg, idegen helyen, a kilincseket, ha véletlen kesztyű nincs kéznél. Mindig a könyökömmel, nyitom! Imádok túrázni! MAGYAR TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉGNEK, VAGYOK..17. éve a tagja! Hív az erdő, nyugalom , csend, béke honol.!Csapattársaimmal, megyünk sokszor csak 14. km. t távot. és 350. szint. et.. Ez éltett engem.. Mozogni, mozgás, ajánlom, ki maga módján! Soha nem késő.! Bizony érdemes.! Nem vagyok a gyógyszer szedésnek a híve, nem mérgezem szervezettem.. Vigyázok magamra! Kívánok, önöknek jó egészséget, örömet,boldogságokat, és amit szeretnének teljesüljön.! Mert csodás az élet, érdemes élni, de tenni is kell érte! Tisztelettel, és köszönettel.!

    Válasz

Írj egy hozzászólást