Ezért nem fogja megváltoztatni az mRNS-oltás a DNS-edet

Ezért nem fogja megváltoztatni az mRNS-oltás a DNS-edet

Címlap / Életmód / Ezért nem fogja megváltoztatni az mRNS-oltás a DNS-edet

Egy külföldi neves virológus Twitterén láttam a következő rövid megjegyzést: „Gondoljátok, hogy ha egy olyan egyszerű dologgal, mint egy mRNS-oltás, meg tudnánk változtatni az emberek DNS-ét, azt nem használnánk arra, hogy egy sor genetikai betegséget megszüntessünk?” – írta, amellett kardoskodva, hogy az új típusú koronavírus-vakcinákkal senki nem akar belenyúlni az emberi génkészletbe.

Sajnos a konteósok nagy részét ezekkel az érvekkel sem lehet meggyőzni. Úgy gondolják, hogy még az orvosoknak is inkább a „gyógyszermaffia” kiszolgálása, mint a gyógyítás a céljuk, ami már magában abszurd feltételezés. Azok pedig, akik egyébként sem vevők az ilyen összeesküvés-elméletekre, nem szorulnak magyarázatra. 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»

1 hozzászólás

  • Berta Ilona
    2021.01.19., 09:50

    Én már hozzá szóltam, korában! Először is köszönöm, a minden napi küldeményt részemre! Horoszkóp, és minden hasznosakat! Én nem élek ezzel a vírusos oltással.! Magam vagyok az orvosa! Télen, nyáron.. indig is kesztyűbe járok! Bárhova, szükséges.. saját tollamat használom! Soha nem fogom meg, idegen helyen, a kilincseket, ha véletlen kesztyű nincs kéznél. Mindig a könyökömmel, nyitom! Imádok túrázni! MAGYAR TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉGNEK, VAGYOK..17. éve a tagja! Hív az erdő, nyugalom , csend, béke honol.!Csapattársaimmal, megyünk sokszor csak 14. km. t távot. és 350. szint. et.. Ez éltett engem.. Mozogni, mozgás, ajánlom, ki maga módján! Soha nem késő.! Bizony érdemes.! Nem vagyok a gyógyszer szedésnek a híve, nem mérgezem szervezettem.. Vigyázok magamra! Kívánok, önöknek jó egészséget, örömet,boldogságokat, és amit szeretnének teljesüljön.! Mert csodás az élet, érdemes élni, de tenni is kell érte! Tisztelettel, és köszönettel.!

    Válasz

Írj egy hozzászólást