Itt neked is megjön a kedved a takarításhoz – Ezek a legszebb, modern mosókonyhák

Itt neked is megjön a kedved a takarításhoz – Ezek a legszebb, modern mosókonyhák

Címlap / Otthon / Itt neked is megjön a kedved a takarításhoz – Ezek a legszebb, modern mosókonyhák

Szerencsére a legtöbb újépítésű otthonban már alapvető a mosókonyha, így sem a mosógépnek, sem a szárítónak nem kell külön helyet szorítani a konyhában, vagy éppen a fürdőszobában. Nem utolsó szempont az sem, hogy a felállítható szárítókat sem kell kerülgetni, és bizony a tisztítószerek is egy helyen lehetnek… Bár a hasznosság alapvető, az esztétikum sem mellékes a lakberendezők szerint. Olyannyira, hogy már a mosókonyhákat illetően is beszélhetünk trendekről!

A legnépszerűbb irányvonal

A mostani trendeket illetően népszerű minden, ami kék és zöld – ez a két árnyalat pedig nem hiányozhat a mosókonyhákból sem. Az említett színekben pompázó bútorokhoz remekül passzolnak a beton, vagy betonhatású járólapok. Ezek tökéletesen kiegészítik és remekül ellensúlyozzák a feltűnő alapszíneket. De nem csupán ezek az izgalmas irányvonalak népszerűek aktuálisan a mosókonyhákban…

Óceánparti hangulat

A szekrények színének köszönhetően könnyű élénkké és egyúttal vidámmá tenni ezt a helyiséget.

A világos tónusok és az erős fényű spotok hozzájárulnak ahhoz, hogy ennek a kis alapterületű szobának kifejezetten egyedi hangulata legyen.

Fehér ragyogás

A fehérről automatikusan a tisztaság jut eszünkbe, így ez a szín egyértelműen jól passzol a különféle háztartási helyiségekbe. Azonban ez az árnyalat nem szerencsés választás a padlón, főleg nem akkor, ha a szabadtérről egyenesen a mosókonyhába érkezünk – ezt a problémát jól kompenzálja a mintás padlólap.

Mintás szürke

A plafonig érő bútorok mindig praktikus választásának bizonyulnak a mosókonyhákban: sosem lehet elég helyet biztosítani a tárolásra ezekben a helyiségekben. A modern gépekhez jól illik a szürke, amit elegendő egy kis mintával megbolondítani, és a végeredmény máris egy trendi, látványos mosókonyha.

Elegáns mosókonyha

Minden megvan ebben a mosókonyhában, amitől kifejezetten népszerűnek és trendinek számíthat. A hatszögű járólapok, a különleges, zöldeskék bútorok, a modern gépek és az elegáns sárgaréz egytől-egyig megfelel a kor kritériumainak. 

Még több inspiráló ötletet találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást