Minden második nő ajándékozta már saját magát karácsonyra

Minden második nő ajándékozta már saját magát karácsonyra

Címlap / Szerelem / Szex / Minden második nő ajándékozta már saját magát karácsonyra

Az EdenFantasys megbízásából készült felmérésben 2000 felnőttet kérdeztek meg hálószobai rutinjáról – legalábbis, ami az ünnepeket illeti. A hipotézis az volt, hogy sokan bújnak ágyba karácsony alkalmával:

„Az Országos Egészségügyi Statisztikai Központ szerint minden évben augusztusban és szeptemberben születik a legtöbb gyermek” – mondta Fred Petrenko, az EdenFantasys munkatársa. „Ez tökéletesen megfelel azoknak a megállapításainknak, amelyek szerint az emberek meglehetősen sok időt töltenek a hálószobában az ünnepek alatt”.

Gyors légyott a régi színhelyeken

Talán azt gondolod, a felfűtött hangulatnak véget vetnek a rokonlátogatások, de a felmérés alapján erről szó sincs. A válaszadók 47%-a állította, hogy az ünnepek során ágyba bújt a kedvesével a régi gyerekszobájában. Szóval nem mindenkit akadályoznak az idegen körülmények abban, hogy elhalassza a szeretkezést. Sőt, sokakat kifejezetten izgat, hogy idegen helyen bújhat össze a kedvesével. 

Némileg vicces, mennyire kreatívak tudnak lenni az emberek, ha nem akarnak felnőttként sem lebukni szüleik előtt, amire egyébként meglehetősen nagy esély van. A válaszadók negyede mondta, hogy rájuk nyitottak szeretkezés közben az ünnepek alatti nagy sürgés-forgásban. Úgyhogy jöhet a kreativitás! A felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek olyan extrém helyszíneket választottak a légyottra, mint a szabadtéri kosárlabdapálya, a bérelt autó hátsó ülése, de alighanem toplistás a karácsonyfa mögötti sarok és a szülői ház tetőterasza is.

Szexi karácsony, avagy ajándékozd magadat – és teremtsd meg a megfelelő hangulatot

Úgy fest, az ünnepi szezonban felszabadulnak a szexuális energiák. A válaszadók csaknem fele, 47% döntött már úgy, hogy egyenesen saját magát ajándékozza a szerelmének, avagy a szex volt a valódi meglepetés. 

A felmérésből az is kiderült, hogy szeretjük fokozni az ünnepi hangulatot a hálószobában. A válaszadókat nem zavarták a karácsonyi dalok, olyannyira, hogy még kedvenc slágere is van a szeretkezéseknek. Az abszolút nyertes a nálunk ugyancsak közkedvelt Jingle Bells lett. Azt talán mondani sem kell, a férfiak többségét nem zavarta az sem, ha karácsonyi hangulatot árasztott a szerelmük fehérneműje, de úgy általában senkinek sem volt ellenvetése a téli, ünnepi környezet ellen.

Sokak számára a lágy, karácsonyi izzók nagyszerű hangulatvilágítást jelentettek. Mások az alkoholfogyasztást, a kandallóban ropogó tüzet, a puha plédeket találták hívogatónak. De hasonló eredményeket ért el az a tényező is, hogy az ünnepek során sokan eleve úgy érzik, hogy nem igazán lehet mást csinálni, mint összebújni – legalábbis, ha nem akarunk fázni.

Ami viszont biztos, hogy alaposan rontotta a szexuális jókedvet a veszekedés, a kimerültség és a túlevés. Ezeket tehát érdemes lehetőség szerint háttérbe szorítani, vagy éppen elkerülni annak érdekében, hogy több szinten is kielégítő és feltöltő élmény lehessen az idei karácsony. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást