Melyik táska tetszik a legjobban? Többet elárul rólad, mint hinnéd

Melyik táska tetszik a legjobban? Többet elárul rólad, mint hinnéd

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Melyik táska tetszik a legjobban? Többet elárul rólad, mint hinnéd

Az, hogy te ki vagy, rengeteg dologtól függ. Nem csak a genetikád és a neveltetésed játszik szerepet benne, hanem a születési sorrended, életed jelentős pillanatai, az életkorod, és egyéb faktorok is. Amikor pedig döntést hozol, ezek mind visszatükröződnek benne.

Az alábbi teszt is hasonló elven működik: válaszd ki azt a táskát, ami leginkább megfelel az ízlésednek, és olvasd el, ez vajon mit fed fel a személyiségedről.

1. Az egyes számú táska

Ha erre a táskára esett a választásod, az azt jelenti, hogy nem feltétlenül vagy az az igazán csajos csaj. Téged nem érdekel a divat, sem pedig a trendek, így mindig azt veszed fel, ami épp megtetszik, és úgy is cselekszel, ahogy kedved tartja. Tudod, hogyan érezd jól magad a bőrödben! Ugyanakkor az a típus vagy, aki a problémáit inkább elnyomja magában, mintsem szembenézzen velük. Jellemző rád a halogatás is, és nehezen nyílsz meg mások előtt, mert korábban csalódtál valakiben, és félsz, hogy ez ismét megtörténik majd.

2. A kettes számú táska

Igazán szórakoztató, nyílt személyiség vagy, afféle valódi extrovertált jellem. Ritkán esik meg az, hogy a hétvégét otthon töltöd, hiszen sok barátod van, akikkel általában rengeteg közös programot szervezel. Ennek a kalandos életmódnak köszönheted azt, hogy mindig van egy fergeteges sztorid, és az emberek keresik a társaságodat. Azonban ez tehet arról is, hogy nehezen lépsz előre az életed többi részén, lassan építesz karriert vagy mész bele egy komoly kapcsolatba, és hajlamos vagy “örök gyerek“-ként viselkedni. 

3.
A hármas számú táska

Nem vagy az az igazán összeszedett típus. A munkahelyi íróasztalodon sosincs rend, és a hálószobádban is gyakran szétszórod a ruháidat, tárgyaidat.

Téged persze ez nem zavar, hiszen könnyen átlátsz a káoszon is, ám megesik, hogy ez a szétszórtság gondot okoz a kapcsolataidban, legyen az szerelmi vagy baráti.

Gyakran elfelejted az előre megbeszélt programokat, és szinte mindig rohansz valamerre, mert későn indulsz el. Viszont tény, hogy kevés ember képes olyan profi módon megoldani a problémákat, mint te, ezért általában gyakran kérnek tőled tanácsot mások. 

4. A negyedik számú táska

Mai napig gyerek lelked van, ami általában előnyödre válik. Ám néha megesik, hogy túl makacsul viselkedsz, nehezen engedsz, és a végletekig ragaszkodsz a véleményedhez; akkor is, ha már titkon kezded belátni, hogy nincs igazad. A külsődre mindig nagyon adsz, és ennek köszönhetően feltűnő egyéniség vagy, akit rögtön ki lehet szúrni a szobában. Talán nem is sejted, de szuper vezető válhatna belőled, ha félretennéd a félelmeidet, és mernél egy kicsit bátrabban döntéseket hozni!

5. Az ötös számú táska

Te egy igazán kreatív lélek vagy, aki minden téren kiemelkedő tehetséggel bír. Mindegy, hogy mibe fogsz bele, az biztos, hogy a végeredmény jól sikerül, legyen az egy festmény vagy egy nehezebb feladat a munkahelyeden.

Neked nem való monoton munka, hiszen olyan helyen éreznéd jól magad, ahol szárnyalhat a fantáziád.

Amit viszont kevésbé szeretsz önmagadban, az az, hogy túl érzékeny vagy, és a legapróbb konfliktustól is megijedsz. Sőt, az sem ritka, hogy a kritika hallatán könnybe borul a szemed, így lelkileg még muszáj erősödnöd egy kicsit.

meowgags.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást