Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent elárul a személyiségedről

Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent elárul a személyiségedről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent elárul a személyiségedről / 2. oldal

Május – Halványzöld

Ha májusban láttad meg a napvilágot, akkor a halványzöld a te színed. Csak úgy sugárzol, tele vagy önbizalommal, öröm rád nézni.

Szinte nem is öregedsz, igazi örökifjú vagy. Ismerőseid is látják ezt rajtad, ezért örömmel múlatják veled az időt.

Vágysz a biztonságra, célod, hogy minél előbb stabil és önálló lábakon állhass. Születési színed akkor segíthet, amikor kissé elbizonytalanodsz és kezded elveszíteni a reményt és a hitet.

Ilyenkor megnyugtat, kiegyensúlyoz és feltölt életkedvvel. Általa sikeresebb lehetsz a karrieredben és a szerelmi életben egyaránt.

Június – Arany

Június szülötteként az aranysárga a te színed.

Igazi társasági ember vagy, viszonylag nagy baráti társasággal rendelkezel, ismerőseid örömmel töltik veled az idejüket, hiszen pozitív a kisugárzásod és tele vagy izgalmas ötletekkel.

Általában jól kommunikálsz, de ha problémáid akadnának, csak hívd segítségül a színedet: vegyél fel egy aranyszínű ruhát és ismét képes leszel ellazulni, gördülékenyen fogsz kommunikálni, újra vidám sztorikkal szórakoztathatod az ismerőseidet és tele leszel energiával.

Július – Korall

Ha július hónapban láttad meg a napvilágot, akkor a korall a te színed. Igazán érzékeny és érzelmes típus vagy, vannak művészi hajlamaid és szeretsz másokról gondoskodni.

Amennyire szeretsz szeretetet adni másoknak, annyira vágysz te is a törődésre, az odafigyelésre és a megbecsülésre.

Ha ezt nem kapod meg, könnyen életkedvedet veszítheted. Ilyenkor csak használd a születési színedet, amely gyámolít és bátorságot, vidámságot ad neked.

Ha korallszín vesz körül, az életed kiegyensúlyozottabbá válik és megjelenik benne a várva várt harmónia.

Augusztus – Narancssárga

Ha augusztus szülötte vagy, akkor a színed az élénk narancssárga. Már maga a szín is mutatja, milyen vagy általában: alapvetően magabiztos, aki erőt és pozitivitást sugároz, sokan irigyelnek ezért.

Néha azonban vannak rosszabb és nehezebb időszakok az életedben, amikor inkább magadba fordulsz.

Ha szükséged van egy kis bátorításra és szeretnéd visszanyerni önbizalmadat, használd a színed pozitív hatásait: csak vegyél fel egy narancssárga ruhát, nézz bele a tükörbe és máris önbizalomtól duzzadva indulhatsz dolgozni vagy bulizni.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást