Életmód / Ezotéria

Melyik a születési hónapod színe? Segítségével sok mindent megtudhatsz magadról!

Január – Karamell

Ha január szülötte vagy, a te színed a karamell. Szinte mindig két lábbal állsz a földön, praktikus szemlélet és logikus gondolkodásmód jellemez.

Ha ezzel a színnel veszed körbe magadat, akkor sokkal kitartóbbá válhatsz és képes leszel felelősséget vállalni minden egyes tettedért.

Erősítheti az ambícióidat, javítja a koncentrációs képességedet, nyugalmat áraszt és ösztönöz, támogat abban, hogy ne térj le az általad kijelölt útról. A siker kulcsa ez, próbáld ki, meglátod, segítségével az életed hatalmas változásokon mehet át!

Február – Halványlila

Február szülötteként a te színed a halványlila. Veled aztán szinte soha nem lehet unatkozni: hajt a kalandvágy, állandóan programokat szervezel a barátaidnak, tele vagy fantáziával és másokat is képes vagy inspirálni.

Olykor a szerelmi életed leginkább egy hatalmas zűrzavarra emlékeztet, de a születési színed segíthet abban, hogy jobban megértsd a partneredet, képes legyél kompromisszumokat kötni és újra tisztán láthasd a dolgokat.

Életed kiegyensúlyozottabbá válik és fáradságodat is siker fogja koronázni végül.

Március – Világoskék

Amennyiben márciusban láttad meg a napvilágot, a te színed a világoskék. Jellemző rád, hogy igazán empatikus lélek vagy, stílusod kifinomult és általában jók a megérzéseid, érdemes rájuk hallgatnod.

Ebben is segíthet neked a világoskék: jól teszed, ha körülveszed magad ezzel a színnel, ugyanis tovább erősíti jó tulajdonságaidat. Ha elakadsz, nincs több ötleted, akkor képes utat mutatni a számodra, kikapcsol, egyfajta kapcsolatot teremt a tudatos és a tudat alatti világok között.

Válassz világoskék ruhát a nehéz és stresszes napokon, valamint dekoráld otthonodat is ezzel az árnyalattal. Így elég csak ránézned és máris érezheted pozitív hatását.

Április – Cayenne-vörös

Április szülötteként a Cayenne-vörös a te színed. Jól tükrözi ez a személyiségedet: élénkség, vidámság, szenvedélyesség, energikusság és bátorság jellemez.

Persze neked is vannak nehéz napjaid, amikor még önmagadban is kételkedsz. Ilyenkor segítségedre lehet ez a szín, csak vedd körbe magad vele és máris érezheted, amint feltöltődsz energiával, vággyal és lelkesedéssel.

Csak bújj vörös ruhába és máris sokkal nagyobb hévvel veted bele magadat a munkába és jóval hatékonyabban tudsz dolgozni.

Ha az év későbbi hónapjaiban van a születésnapod, lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Május – Halványzöld

Ha májusban láttad meg a napvilágot, akkor a halványzöld a te színed. Csak úgy sugárzol, tele vagy önbizalommal, öröm rád nézni.

Szinte nem is öregedsz, igazi örökifjú vagy. Ismerőseid is látják ezt rajtad, ezért örömmel múlatják veled az időt.

Vágysz a biztonságra, célod, hogy minél előbb stabil és önálló lábakon állhass. Születési színed akkor segíthet, amikor kissé elbizonytalanodsz és kezded elveszíteni a reményt és a hitet.

Ilyenkor megnyugtat, kiegyensúlyoz és feltölt életkedvvel. Általa sikeresebb lehetsz a karrieredben és a szerelmi életben egyaránt.

Június – Arany

Június szülötteként az aranysárga a te színed.

Igazi társasági ember vagy, viszonylag nagy baráti társasággal rendelkezel, ismerőseid örömmel töltik veled az idejüket, hiszen pozitív a kisugárzásod és tele vagy izgalmas ötletekkel.

Általában jól kommunikálsz, de ha problémáid akadnának, csak hívd segítségül a színedet: vegyél fel egy aranyszínű ruhát és ismét képes leszel ellazulni, gördülékenyen fogsz kommunikálni, újra vidám sztorikkal szórakoztathatod az ismerőseidet és tele leszel energiával.

Július – Korall

Ha július hónapban láttad meg a napvilágot, akkor a korall a te színed. Igazán érzékeny és érzelmes típus vagy, vannak művészi hajlamaid és szeretsz másokról gondoskodni.

Amennyire szeretsz szeretetet adni másoknak, annyira vágysz te is a törődésre, az odafigyelésre és a megbecsülésre.

Ha ezt nem kapod meg, könnyen életkedvedet veszítheted. Ilyenkor csak használd a születési színedet, amely gyámolít és bátorságot, vidámságot ad neked.

Ha korallszín vesz körül, az életed kiegyensúlyozottabbá válik és megjelenik benne a várva várt harmónia.

Augusztus – Narancssárga

Ha augusztus szülötte vagy, akkor a színed az élénk narancssárga. Már maga a szín is mutatja, milyen vagy általában: alapvetően magabiztos, aki erőt és pozitivitást sugároz, sokan irigyelnek ezért.

Néha azonban vannak rosszabb és nehezebb időszakok az életedben, amikor inkább magadba fordulsz.

Ha szükséged van egy kis bátorításra és szeretnéd visszanyerni önbizalmadat, használd a színed pozitív hatásait: csak vegyél fel egy narancssárga ruhát, nézz bele a tükörbe és máris önbizalomtól duzzadva indulhatsz dolgozni vagy bulizni.

Ha az év utolsó negyedévében van a szülinapod, lapozz ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást