Életmód / Ezotéria

Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent elárul rólad!

Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent elárul rólad!

Január – Karamell

Ha január szülötte vagy, a te színed a karamell. Szinte mindig két lábbal állsz a földön, praktikus szemlélet és logikus gondolkodásmód jellemez.

Ha ezzel a színnel veszed körbe magadat, akkor sokkal kitartóbbá válhatsz és képes leszel felelősséget vállalni minden egyes tettedért.

Erősítheti az ambícióidat, javítja a koncentrációs képességedet, nyugalmat áraszt és ösztönöz, támogat abban, hogy ne térj le az általad kijelölt útról. A siker kulcsa ez, próbáld ki, meglátod, segítségével az életed hatalmas változásokon mehet át!

Február – Halványlila

Február szülötteként a te színed a halványlila. Veled aztán szinte soha nem lehet unatkozni: hajt a kalandvágy, állandóan programokat szervezel a barátaidnak, tele vagy fantáziával és másokat is képes vagy inspirálni.

Olykor a szerelmi életed leginkább egy hatalmas zűrzavarra emlékeztet, de a születési színed segíthet abban, hogy jobban megértsd a partneredet, képes legyél kompromisszumokat kötni és újra tisztán láthasd a dolgokat.

Életed kiegyensúlyozottabbá válik és fáradságodat is siker fogja koronázni végül.

Március – Világoskék

Amennyiben márciusban láttad meg a napvilágot, a te színed a világoskék. Jellemző rád, hogy igazán empatikus lélek vagy, stílusod kifinomult és általában jók a megérzéseid, érdemes rájuk hallgatnod.

Ebben is segíthet neked a világoskék: jól teszed, ha körülveszed magad ezzel a színnel, ugyanis tovább erősíti jó tulajdonságaidat. Ha elakadsz, nincs több ötleted, akkor képes utat mutatni a számodra, kikapcsol, egyfajta kapcsolatot teremt a tudatos és a tudat alatti világok között.

Válassz világoskék ruhát a nehéz és stresszes napokon, valamint dekoráld otthonodat is ezzel az árnyalattal. Így elég csak ránézned és máris érezheted pozitív hatását.

Április – Cayenne-vörös

Április szülötteként a Cayenne-vörös a te színed. Jól tükrözi ez a személyiségedet: élénkség, vidámság, szenvedélyesség, energikusság és bátorság jellemez.

Persze neked is vannak nehéz napjaid, amikor még önmagadban is kételkedsz. Ilyenkor segítségedre lehet ez a szín, csak vedd körbe magad vele és máris érezheted, amint feltöltődsz energiával, vággyal és lelkesedéssel.

Csak bújj vörös ruhába és máris sokkal nagyobb hévvel veted bele magadat a munkába és jóval hatékonyabban tudsz dolgozni.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást