Életmód / Ezotéria

Melyik napon születtél? Mutatjuk, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid

Melyik napon születtél? Mutatjuk, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid

Szerda

A hét közepének szülöttei próbálnak egyensúlyt teremteni az anyagiak terén. Igyekeznek mindig félretenni valamennyit, de a mindennapokban is szeretik élvezni azt, amiért megdolgoztak. Ha szerdán születtél, valószínűleg bűntudat nélkül veszel meg magadnak egy ruhát, ami megtetszett a kirakatban, de arra mindig ügyelsz, hogy a kereten belül maradj, ehhez pedig akár komoly beosztást is készítesz.

A szerdán születettek hajlamosak kockás füzetben vagy számítógépen tárolt táblázatban vezetni a pénzügyeiket, és már a hónap elején elkülönítik, mire mennyit költhetnek. Emiatt sokan kissé bogarasnak gondolhatják őket, de legalább soha nem kell zavarba jönniük, ha az anyagi helyzetükről van szó.

Csütörtök

A csütörtökön születetteknek sajnos gyakran gyűlik meg a gondja a spórolással. Nehezen tudnak ellenállni a kísértésnek, és rendszerint találnak rá valamilyen indokot, amivel megmagyarázzák, miért érdemelnek egy kis extra törődést. A pénz azonban így hamar elfolyik a kezükből, még akkor is, ha egyébként nem engedhetnék meg maguknak ezt a nagyvonalúságot.

Ha csütörtökön születtél, próbálj egy kicsit jobban előre tervezni, és ha nem is napi szigorral, de mondjuk heti rendszerességgel beosztani a pénzedet, különben egy jól fizető állás mellett is anyagi gondjaid lehetnek a későbbiekben.

Péntek

A péntekiek rendelkeznek valami olyan, mások számára megfoghatatlan képességgel, aminek segítségével a kis pénzből is könnyen többet csinálnak. Általában jó érzékük van a befektetésekhez, tudják, hogy hol vásároljanak, mire érdemes beruházni, hogy megtérüljön a felhasznált összeg.

Ha pénteken születtél, a barátaid valószínűleg azt gondolják, egyszerűen csak keresel annyit, hogy ne legyen gondod a pénzre, pedig valójában csak minden forintodat tudatosan használod fel, így mindig marad annyid, amennyiből fedezheted a szükségleteidet, sőt egy kevés luxust is megengedhetsz magadnak. Ösztönösen hajlamos vagy a spórolásra, de figyelj arra is, hova teszed a megtakarított pénzedet, mert az asztalfiók nem fizet érte kamatot!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást