Életmód / Ezotéria

Melyik napon születtél? Mutatjuk, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid

Pénzügyek

Hétfő

A hétfőn születettek igazi gyűjtögetők, akik ügyesen osztják be a pénzt úgy, hogy jusson is és maradjon is. Fontosnak érzik a spórolást, és igyekeznek félretenni valamit idős korukra, vagy vészhelyzet esetében, amennyiben ezt megengedhetik maguknak.

Ha sikerül egy jó állást szerezniük, vagy nagyobb pénzösszeghez jutnak, valószínűleg egész életükben nem lesznek anyagi gondjaik, de ezt a nagy önfegyelemnek és megfontoltságnak köszönhetik. Ha szűkösebbek az anyagi forrásaik, a hétfőn születettek akkor is szinte mindig megoldják valahogy, hogy a jövedelmükből minden kiadást fedezzenek.

Kedd

Ha kedden születtél, valószínűleg nagyon mértéktartó vagy, ami az anyagiakat illeti. Sokan talán úgy gondolhatják, fogadhoz vered a garast, vagy egyenesen zsugori vagy, pedig egyszerűen csak szükséged van arra a biztonságérzetre, hogy holnap is lesz miből fedezned a kiadásaidat, és nagyon nem szereted meggondolatlanul szórni a pénzt, amit fáradtságos munkával kerestél.

Örök kereszted, hogy amikor valamire mégis nagyon kell a pénz, te vagy az, aki megmenti a családot. Engedj meg néha magadnak egy kis luxust, és költs egy keveset magadra is, különben a pénzről csak az örökös gyűjtögetés jut majd eszedbe, és semmi örömöt nem találsz majd munkád gyümölcsében.

Szerda

A hét közepének szülöttei próbálnak egyensúlyt teremteni az anyagiak terén. Igyekeznek mindig félretenni valamennyit, de a mindennapokban is szeretik élvezni azt, amiért megdolgoztak. Ha szerdán születtél, valószínűleg bűntudat nélkül veszel meg magadnak egy ruhát, ami megtetszett a kirakatban, de arra mindig ügyelsz, hogy a kereten belül maradj, ehhez pedig akár komoly beosztást is készítesz.

A szerdán születettek hajlamosak kockás füzetben vagy számítógépen tárolt táblázatban vezetni a pénzügyeiket, és már a hónap elején elkülönítik, mire mennyit költhetnek. Emiatt sokan kissé bogarasnak gondolhatják őket, de legalább soha nem kell zavarba jönniük, ha az anyagi helyzetükről van szó.

Csütörtök

A csütörtökön születetteknek sajnos gyakran gyűlik meg a gondja a spórolással. Nehezen tudnak ellenállni a kísértésnek, és rendszerint találnak rá valamilyen indokot, amivel megmagyarázzák, miért érdemelnek egy kis extra törődést. A pénz azonban így hamar elfolyik a kezükből, még akkor is, ha egyébként nem engedhetnék meg maguknak ezt a nagyvonalúságot.

Ha csütörtökön születtél, próbálj egy kicsit jobban előre tervezni, és ha nem is napi szigorral, de mondjuk heti rendszerességgel beosztani a pénzedet, különben egy jól fizető állás mellett is anyagi gondjaid lehetnek a későbbiekben.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW