Melyik napon születtél? Így alakulnak idén a pénzügyeid

Melyik napon születtél? Így alakulnak idén a pénzügyeid

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik napon születtél? Így alakulnak idén a pénzügyeid

Hétfő

A hétfőn születettek igazi gyűjtögetők, akik ügyesen osztják be a pénzt úgy, hogy jusson is és maradjon is. Fontosnak érzik a spórolást, és igyekeznek félretenni valamit idős korukra, vagy vészhelyzet esetében, amennyiben ezt megengedhetik maguknak.

Ha sikerül egy jó állást szerezniük, vagy nagyobb pénzösszeghez jutnak, valószínűleg egész életükben nem lesznek anyagi gondjaik, de ezt a nagy önfegyelemnek és megfontoltságnak köszönhetik. Ha szűkösebbek az anyagi forrásaik, a hétfőn születettek akkor is szinte mindig megoldják valahogy, hogy a jövedelmükből minden kiadást fedezzenek.

Kedd

Ha kedden születtél, valószínűleg nagyon mértéktartó vagy, ami az anyagiakat illeti.

Sokan talán úgy gondolhatják, fogadhoz vered a garast, vagy egyenesen zsugori vagy, pedig egyszerűen csak szükséged van arra a biztonságérzetre, hogy holnap is lesz miből fedezned a kiadásaidat, és nagyon nem szereted meggondolatlanul szórni a pénzt, amit fáradtságos munkával kerestél.

Örök kereszted, hogy amikor valamire mégis nagyon kell a pénz, te vagy az, aki megmenti a családot. Engedj meg néha magadnak egy kis luxust, és költs egy keveset magadra is, különben a pénzről csak az örökös gyűjtögetés jut majd eszedbe, és semmi örömöt nem találsz majd munkád gyümölcsében.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást