Megkérdeztük a férfiakat: ezért lájkolnak rendszeresen más nőket is

Megkérdeztük a férfiakat: ezért lájkolnak rendszeresen más nőket is

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Megkérdeztük a férfiakat: ezért lájkolnak rendszeresen más nőket is

Tegyük fel, hogy épp az Instagramon böngészel, és a Követed fül alatt nézed, hogy mit lájkoltak a barátaid. Aztán szembejön veled a párod, és egy fotó, amit belájkolt. Csakhogy a képen nem kiskutyák vagy autók vannak, hanem egy csinos nő, bikiniben a tengerparton. Mindegy, hogy ez a nő egy amerikai szupermodell, egy exbarátnője vagy egy régi ismerőse; nem csoda, ha féltékeny leszel! Pláne, ha észreveszed, hogy egyébként elég sok ilyen profilt követ a neten, és gyakran lájkolja is őket.

Egyrészt azt érezheted, hogy ez veled szemben tiszteletlenség. Hiszen azzal nincs baj, ha más nők is tetszenek neki, ez teljesen természetes – de amikor úgy érzi, ezt jeleznie is kell feléjük, ráadásul egy olyan platformon, amit a te ismerőseid, barátaid is használnak, már kimondottan bántó.

Sok esetben a bizalmadat is megrendítheti, hiszen nem tudhatod, milyen indokból lájkolja őket, ráadásul a saját külsőddel is bizonytalanná válhatsz.

Először is, nem mindegy, hogy milyen képeket lájkol. Egészen más a helyzet akkor, ha egy sztárt kedvel, vagy ha egy átlagos szelfit egy lánybarátjáról, és megint más kategória, ha távoli ismerősök kihívóbb fotóit lájkolja folyamatosan. Természetesen a megoldás mindig az, ha megkérdezed tőle, miért csinálja. Lehet, hogy benne fel sem merült, hogy ez téged zavarhat, esetleg megszokásból teszi, de az sem kizárt, hogy tényleg gondok vannak a kapcsolatodban.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást