Sok tízezret adni egy kis üveg parfümért. Vajon tényleg megérik az árukat?

Sok tízezret adni egy kis üveg parfümért. Vajon tényleg megérik az árukat?

Címlap / Stílus / Test / Sok tízezret adni egy kis üveg parfümért. Vajon tényleg megérik az árukat? / 3. oldal

De akkor megéri luxusparfümre költeni, vagy sem?

Ennek a kérdésnek a megválaszolása teljesen szubjektív, már csak azért is, mert sokan vannak azok, akik egyáltalán nem is használnak parfümöt. Ha őket kérdezzük, a válasz egyértelműen nem. Ezzel szemben azok, akik mély illatélményre vágynak, maguktól értetődőnek tartják, hogy a minőséget ezen a téren is érdemes megfizetni.

Akik megtehetik, valószínűleg luxusparfümöt vesznek maguknak nem csupán a jobb minőség, a természetesebb alapanyagok miatt, hanem mert ez is egyfajta státuszszimbólum számukra. Azonban a realitás talaján maradva, akiknek fontos az illat, azoknak valószínűleg megéri a luxustermékekre áldozniuk.

Ennek oka az, hogy a luxusparfümök kb. 10 órán keresztül, tehát gyakorlatilag egész nap érezhetőek maradnak a bőrön, míg a kereskedelmi termékek sokszor csak 2 órán át illatoznak rajtunk.

A parfümszakértők és gyakran a stílustanácsadók is úgy vélik, inkább maradjunk meg egy, de minőségi illatnál, mint használjunk három-négyféle, kevésbé tartós és közepes színvonalú alkotást magunkon.

A luxusparfümök díszes csomagolással és márkanévvel büszkélkedhetnek, de pusztán az ár nem tesz egy illatot sem jobbá. A lényeg, hogy találj egy olyan illatot, ami passzol hozzád, amit a magadénak érzel, mert az biztosan megfelel a saját, egyéni igényeidnek és elképzeléseidnek.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»