Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Lohasztó szex közbeni mondatok, amik egy hosszú párkapcsolatban megesnek

Lohasztó szex közbeni mondatok, amik egy hosszú párkapcsolatban megesnek

Egy hosszú távú kapcsolatban idővel már nagyon kevés dolog marad tabu. Az emberek képesek elengedni magukat a másik társaságában, nem akarnak tökéletesnek látszani, és megszokják egymás jelenlétét, rutinját. Emiatt a szex is egészen átalakul a kezdetekhez viszonyítva; ezért esik meg néha az, hogy néha lohasztó dolgokat is mondtok egymásnak az ágyban. Az alábbiakat például minden pár megtapasztalja!

„Bocsi, ki kell mennem pisilni”

Szenvedélyesen egymásnak estetek a nappaliban vagy a kádból kilépve, és rögtön el is juttok a hálószobáig.

Azonban amikor már épp kezdetének beleélni magatokat a szituációba, rájössz, hogy már órák óta nem voltál pisilni, és az izgalom hatására szinte alig bírod ezt visszatartani.

Persze mire gyorsan kiszaladsz, letudod a dolgot, megtisztálkodsz és visszamész a hálószobába, a párod már egyáltalán nem olyan izgatott, mint az imént. Oda a pillanat!

 

„Várj egy picit, leállt a mosógép”

Szex előtt elindítottál egy mosást, aztán a pillanat hevében meg is feledkeztél róla. Azonban amikor a gép befejezte a centrizést, és hangos pittyegéssel adja tudtodra, hogy lehet teregetni, egyszerűen nem bírod kiverni a fejedből azt, hogy legalább a gép ajtaját ki kellene nyitni.

Elvégre mégse lenne túl szerencsés, ha ez a kör teljesen felesleges volna, és mire végeztek, már az összes ruhának szaga lenne!

Ha ilyenkor leállítod a pasidat, hogy kiszaladj a fürdőbe letudni a dolgot, máris elszáll a pillanat varázsa – de ha nem mész, egyszerűen nem tudsz koncentrálni. Ilyenkor mi van?

 

„Hallottad ezt?”

Mindegy, hogy vannak gyerekeitek, és azt gondolod, ők értek haza, vagy az utcán elhaladó autó dudájára kaptad fel a fejed, ilyenkor rögtön kicsúszik a szádon, hogy „mi volt ez?”

Persze emiatt mindketten felhagytok a mozdulatokkal, füleltek, és természetesen ki is zökkentek az együttlétből.

Pláne, ha folytatni akarjátok, és megint zajokra lesztek figyelmesek, ami miatt egy újabb szünetet kell beiktatnotok.

 

„Siess, lassan hazaérnek a gyerekek”

Vagy ha nincs gyereketek, akkor a vendégek, vagy esetleg épp nemrég rendeltetek vacsorát, és ki tudja, mikor csenget fel a futár.

Egy hosszútávú kapcsolatban megesik, hogy csak egy gyors menetre jut idő, ami max 10 percben merül ki, ilyenkor pedig előfordul, hogy már az együttlét közben is figyelmeztetitek egymást arra, hogy bizony szűkös az idő.

Nem éppen a legromantikusabb dolog, de ez van!

 

„Ne kapcsold fel a villanyt”

A férfiak szeretik látni, mi történik az ágyban, míg a nők inkább becsukják a szemüket, és élvezik az együttlétet.

Azonban épp ebből kifolyólag a pasik igénylik, hogy legalább a lámpa égjen a hálószobában, és gyönyörködhessenek a látványban.

Ezért is tud ünneprontó lenni az, ha már épp nyúlnának a kapcsolóért, te pedig közbeszólsz, hogy inkább maradjon minden sötétben, mert nem akarod, hogy lássa, hogy felszaladt rád pár plusz kiló.

Ilyenkor persze ő rögtön próbál megnyugtatni téged, hogy ugyan nincs miért szégyenlősködnöd, de a beszélgetés hatására mindketten kizökkentek egy kicsit.

 

Szimpla röhögőgörcs

Ha régóta együtt vagytok, az ágyban is megszűnnek a tabuk, és semmi sem lesz kínos.

Ha valami mégis ciki lenne, azt nevetéssel reagáljátok le.

Emiatt megesik, hogy ha váratlan dolog történik, mindketten röhögőgörcsben törtök ki, és emiatt nem tudtok koncentrálni arra, amit csináltok.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást