Így lesz isteni a kotyogós kávé – Tények, amiket kevesen tudnak

Így lesz isteni a kotyogós kávé – Tények, amiket kevesen tudnak

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Így lesz isteni a kotyogós kávé – Tények, amiket kevesen tudnak

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/8
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

1 hozzászólás

 • Erzsébet
  2022.02.25., 17:03

  Sok évvel ezelőtt / fiatal korom emékei / amikor reggel a munkahelyemre mentem a következő szokás volt érvényben. Négyen dolgoztunk egy szobában és aki elsőnek érkezett megfőzte a kotyogóban a kávét. Amikor nem én főztem és kiszálltam a liftből a folyosón, a negyedik emeleten, már a fínom kávéillat fogadott. Nagyon jó illat volt és jó kedvre derített.
  Omnia kávét ittunk. Ma még mindíg nagyon szeretem a kávét, ma is iszom gyakran Omniát. De amiért most “tollat ” ragaddtam az azét van, mert évek óta keresem azt az illatot, ízt ami akkor sok évvel ezelőtt a mindennapok reggeleit kellemessé tette. Ma megfőzöm a kávét / kotyogón akár / a főző közvetlen közelében van kevés kávéillat amit várok. Néhány lépésre már nincs, és a helyíséget nem lengi be az a fínom selymes, átható illat.
  Az egyéb más aluminiumos csomagolású, különboző gépi főzökről és kávékról, valamint a hozzáfüzött szövegekről nem beszsélek. Az árak, a sok csomagolás által generált szemét, a takarékosság ellentmondásai, mindamellett a kávé szinte már el is tünik, másodrangúvá válik. Tessék mondani hol van a kávé? Nagyon szeretnék jó kávét inni, nem a csomagolás szépségébe gyönyörködni és a méregdrága épeket megvásárolni. Szeretném a környezetemet kímélni és minél kevesebb szemetet termelni, valamint a drága csomagolóanyagokat felváltva, kevés fémes, vagy nem értek hozzá, kevés olyan csomagolóanyag és gép mellőzését, amit a kávét élvezni kívánó nem akar megfizetni. Mind emellett jó kávét szeretnénk inni. Tisztelettel egy kávét szerető olvasójuk

  Válasz

Írj egy hozzászólást