A legszebb vintage dekor ötletek, amiket idén ősszel beépíthetsz otthonodba

A legszebb vintage dekor ötletek, amiket idén ősszel beépíthetsz otthonodba

Címlap / Otthon / A legszebb vintage dekor ötletek, amiket idén ősszel beépíthetsz otthonodba / 2. oldal

Természetes díszek

Ha már a színeknél tartottunk, a legtöbb otthonba nagyszerűen passzolnak a bézses, barnás tónusok, ráadásul ez a színpaletta az elmúlt szezonokban ismét trendi visszatérőnek bizonyul. Természetes anyagokkal kombinálva csodálatos asztaldíszeket készíthetsz! Elegendő, ha az erdőn-mezőn felellhető terméseket, alapanyagokat elrendezed néhány kerámiatárgy, vágott virág, vagy éppen régi könyv, tárgy mellett. Hamisítatlan lesz a hangulat!

 

Nyitott polcok

A nyitott polcok hordoznak magukban némi hibalehetőséget, ugyanis könnyen zsúfolttá, vagy éppen rendezetlenné válhat miattuk a tér.

Ha azonban nem esel túlzásba a díszítést illetően, és összehangolod a dekorálás céljával kihelyezett tárgyakat, akkor még a polcok is áraszthatják a vidéki stílust, mégpedig mindig az aktuális szezonra szabva. 

 

Újragondolt tárgyak

A vintage stílus egyik kulcsmomentuma, hogy újragondoljuk a régi tárgyakat, és azokat nem feltétlenül az eredeti formájukban használjuk. Sőt! Minél kopottabb, deformáltabb és viharvertebb valami, annál jobb. Az már csak hab a tortán, ha az eredeti funkciótól merőben eltérő célra tudod használni! Így biztosíthat a régi fatároló kosár most puha plédeknek és párnáknak helyet, így lehet a rézkancsóból váza, de így díszítheti a teret önmagában egy rozsdás, levélmintás, kovácsoltvas kerítésdarab is.

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást