A legnagyobb titkod a zodiákusod alapján: ezt senki sem tudja rólad

A legnagyobb titkod a zodiákusod alapján: ezt senki sem tudja rólad

Címlap / Életmód / Ezotéria / A legnagyobb titkod a zodiákusod alapján: ezt senki sem tudja rólad / 2. oldal

Oroszlán

Kívülről egy magabiztos és vidám személyiség vagy, de van egy titkod, amit senkinek sem árulsz el. Ez pedig az, hogy sokszor kimondottan eleged van önmagadból, és rendkívüli módon megcsappan az önbizalmad. Csak felveszed az álarcod, és úgy teszel, mintha. Annyit jó, ha tudsz, hogy ezzel lényegében mindenki így van!

Szűz

Azt mondják, egy kapcsolatban nem szabad megváltoztatni a másikat, de te titkon egészen más elveket vallassz. Ha összejössz valakivel, igyekszel ezt-azt átalakítani rajta, megszabadítani a számodra bosszantó szokásoktól. Számodra fontos a precizitás és kiszámíthatóság – ha ezeket nem látod a partneredben, mindent megteszel azért, hogy saját magadhoz alakítsd őt.

Persze mindezt ügyesen, és titokban teszed.

Mérleg

Mindig arra törekszel, hogy a kapcsolataid jól működjenek, ezért pedig rengeteg energiát fektetsz ezekbe. Titokban azonban úgy érzed, te sokkal többet teszel a boldogságotokért, mint a párod. De ezt nem mered elárulni neki, mert félsz a konfliktusoktól, így inkább magadban őrlődsz emiatt.

Ne félj megbeszélni vele, a helyzet csak jobbra fordulhat, ha elmondod az érzéseidet!

Skorpió

Te is tudod, hogy ha kapcsolatban élsz, egyszerűen kifordulsz önmagadból. A nagy szerelem miatt a párod lesz a mindened, a rajongásod tárgya, és szó szerint egy kicsit megőrülsz érte.

Próbálod visszafogni magad, igyekszel hűvösebbnek tűnni, de titkon ő minden gondolatod, és legszívesebben folyton vele lennél. De tudod, hogy ez mennyire ijesztő tud lenni, így inkább megtartod magadnak az érzéseidet.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást