Életmód / Receptek / Táplálkozás

A legjobb modern diétás receptes könyvek, szerintünk

A legjobb modern diétás receptes könyvek, szerintünk

Ruediger Dahlke: Vegán ketogén diéta

Bár a ketogén étrendet (vagyis a majdnem teljesen szénhidrátmentes, zsír-és fehérjegazdag táplálkozási módot) sokáig nem tudták összeegyeztetni a vegán étkezési renddel, Ruediger Dahlke képes volt feloldani ezt az ellentétet, és megmutatta, miként ötvözheted őket egymással.

A könyvében olyan recepteket mutat be, amelyek növényi eredetűek, hatékonyak a gyógyításban, és anyagcserét gyorsító hatásaik miatt a fogyásban is segítenek. A könyvben nem csak 50 izgalmas receptet találsz, de számos egészségügyi kérdésre is választ kapsz!

Csigó Zita: Diétás receptek, izgalmas ízek

Mai napig hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy a diéta egyet jelent a koplalással, a kevésbé finom, ízetlen fogások fogyasztásával. Szerencsére ez már rég nincs így, és ezt jól bizonyítja Csigó Zita szakácskönyve is: olyan recepteket mutat be, amelyek nem csak segítik a fogyást, de olyan finomak, hogy az egész család lelkesen fogyasztja majd. A könyvben olvashatsz a diétázás alapjairól, és számtalan receptet találhatsz reggeli, ebéd, vacsora tematikában.

Földi Rita: Fitnesz édességek

Sokan azért nem mernek belevágni a diétázásba, mert tudják magukról, hogy túlságosan édesszájúak hozzá, és megszegnék a szabályokat. De ma már tévhit, hogy le kell mondanod a nasizásról! Az a fontos, hogy megfelelő alapanyagokból készített süteményeket fogyassz, Földi Rita könyvében pedig ehhez kapsz útmutatást. Receptjei tökéletesen beilleszthetők a diétás étrendbe, alacsony kalóriatartalommal bírnak (mindegyik 250 alatt van), könnyen beszerezhető alapanyagokból készülnek, és még a sütőt sem kell bekapcsolni hozzájuk!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást