Ahogy egy kicsit hűvösebb lesz, minden vendéglátóhelyen elhangzik a kérdés: forralt bor van már? Ha hozzánk hasonlóan te is alig vártad a szezont, akkor ezeknek a recepteknek biztosan örülni fogsz!
4/5 Forró boros csokoládé
Mert ha van valami, amivel még jobbá lehet tenni a forralt bort, akkor az természetesen a csokoládé. Ebben a receptben a két kedvenc téli italunk találkozik, és nem is okoznak csalódást: egy edényben, lassú tűz fölött melegíts össze másfél csésze tejet és 1/3 csésze apróra tört, jó minőségű csokoládét.
Kevergesd folyamatosan, amíg a csoki fel nem olvad, és sűrű krémet nem kapsz.
Ekkor önts bele egy csésze vörösbort is, és melegítsd össze az egészet. Tálald forrón, és ha szeretnéd, még egy kis kókusztejes tejszínhabbal is megfejelheted a karácsonyi ízorgiát.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!