Szerelem / Esküvő / Párkapcsolat

Különleges lánybúcsúra vágysz? Szuper helyek Budapesten

Különleges lánybúcsúra vágysz? Szuper helyek Budapesten

Mindenki tisztában vele, hogy a legény- és leánybúcsúk hogyan festenek a mozivásznon – alkohol, féktelen buli, piszkos dolgok, szörnyű másnaposság, de a vége happy end –, azonban a valóságban ez az esetek nagyobb százalékában nem pontosan így zajlik. Vannak arák, akiknek nyugalomra, lelki feltöltődésre van szükségük a nagy nap előtt, míg másoknak arra, hogy elengedhessék a gátlásaikat.

Vannak, akik intuitív élményre vágynak a lánybúcsújuk alkalmával, míg mások a klasszikus értelembe vett módon szeretnének ellazulni. Szerencsére sokszínűek vagyunk, így az elvárásaink és stílusunk is eltérő, a jó hír pedig az, hogy ma már szinte bármilyen leánybúcsúra is vágyjunk, az megvalósítható!

Spiritualitás és lelki feltöltődés

Előfordulhat, hogy a nagy nap előtt sokkal inkább vágysz egy kiadós beszélgetésre, nyugalomra, lelki feltöltődésre a barátaiddal, mint egy „ereszd el a hajam” éjszakára.

Akár egy egész napot szervezhettek a lélek köré, kezdve egy frissítő jógával vagy meditációval, majd egy hangulatos ebéddel, végül pedig egy kiadós beszélgetéssel és ellazulással a Lazula titkos kertben. Mindemellett részt vehettek intenzív önfejlesztő tréningeken, ahol közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, egyensúlyba hozhatjuk a lelki-testi harmóniánkat, és megismerkedhetünk hasonló gondolkodású nőkkel! Emellett elmehetünk auratisztításra, és még rengeteg lélekerősítő vagy spirituális eseményre!

Ha pedig egy kiadós kirándulásra vágysz egy gyönyörű helyen, nézd meg előző cikkünket, amiben hazai virágfarmokat és arborétumokat mutatunk be!

A művészet és kreativitás kedvelőinek

Hihetetlen, de igaz, manapság már konkrét kiállítóterek és galériák léteznek, ahol a művészetkedvelő aráké a főszerep!

Ha szereted keverni a fotózkodást és szórakozást a lélegzetelállító műalkotásokkal, akkor például a 3D Gallery Budapest a te helyed!

Ha inkább a komolyabb művészet vagy a kreativitás irányában mozognál, akkor elvégezhettek csoportosan intenzív fotós- vagy agyagos tanfolyamokat, lehettek egy napra festők, divattervezők, konyhatündérek vagy részt vehettek izgalmas nyomozós játékokban is, illetve ellátogathattok érdekes múzeumokba, kiállításokra, különböző tárlatokra!

A test és lélek kikapcsolódásáért

Hazánk gazdag termálfürdőkben, ami kifejezetten ápolja a testet, és pár kiegészítő szolgáltatással a lélekre is felszabadítóan hat! Nem véletlen, hogy megannyi wellness szálló kínálatában található konkrét csomagajánlat lánybúcsúra készülőknek!

Egy kis fürdőzés, egy kiadós masszázs, egy kis regeneráló bőrkezelés, és máris úgy érezzük magunkat, mint akit kicseréltek! Viszlát esküvői stressz! A szállodák mellett még számos szépségszalon, spa és más létesítmény kínál kikapcsoló programokat az arának és kisérőinek.

Ha pedig egy kis testmozgással vezetnénk le a felgyülemlett stresszt, irány egy izgalmas rúdtánc, vagy más, számunkra ideális sport!

A klasszikus értelembe vett búcsúhoz

Ha mégis a klasszikus ünneplés mellett döntenél, akkor sem kell lemondanod az izgalmas és újszerű élményekről! Megannyi szórakozóhely várja a kikapcsolódni vágyó hölgyeket, és számos kínálatában található extra produkció vagy program!

Akár egy pillanat alatt New Yorkban érezheted magad, hála a BRKLYN-nak! A nyár közeledtével megcélozhatjuk a Balatont, ahol a vitorlázás mellett sok más érdekes programmal várják a szórakozni vágyókat! Esetleg szervezhetünk tematikus esteket is, amihez például a Brodway Club kiváló helyszínt kínál!

Ha ennél is hagyományosabb, szabadabb leánybúcsúra vágyunk, irány a kellékes bolt, szerezzünk be minden szükséges kiegészítőt, béreljünk egy limuzint, és vessük bele magunkat Budapest – vagy más nagyváros – forgatagába. 

Bármelyik alternatívát is válasszuk, a lényeg az, hogy felhőtlenül jól érezzük magunkat, és tudjátok, ami egy lánybúcsún történik, az ott is marad!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást