Szerelem / Párkapcsolat

A következő jelek buktatják le, hogy a párod fülig szerelmes beléd

Igaz szerelem

Időt tölt veled

Nem kell, hogy sülve-főve együtt legyetek, hiszen a boldog kapcsolat egyik titka, hogy mindketten megőrzitek a saját identitásotokat, de az, aki szerelmes, keresi az alkalmat arra, hogy időt töltsön a másikkal. Még ha van is valami teendőtök, vagy a saját dolgaitokkal akartok foglalkozni, szívesebben olvastok egymás mellett fekve, vagy a párod megkér, hogy kísérd el egy hosszú autóútra? Ha értékeli a társaságodat, az az érzelmeiről is árulkodik.

Kölcsönös bizalom

Ha segítségre van szükséged, a másik azonnal felajánlja, hogy megteszi, amit tud, és igyekszik enyhíteni a terheiden. Ha pedig ő szorul segítségre, téged is bevon a megoldásba, és nem szégyell segítséget kérni tőled. A szakemberek szerint ez a bizalom olyan jele lehet, ami csak szerelmesek között alakul ki.

Tiszteli a nézeteidet

Aki szerelmes, az úgy szeret, ahogyan vagy, és még ha bizonyos dolgokkal nem is ért egyet, tiszteli a nézeteidet. Ha például a párod megrögzött húsevő, te pedig vegetáriánus vagy, nem próbál rábeszélni, hogy legalább megkóstold a rántott szeletet, sőt akár társaságban is a védelmedre kel, amikor valaki éppen arról próbál meggyőzni, hogy nem normális, aki ezt a pörköltet kihagyja…

Kíváncsi a véleményedre

Mielőtt fontos döntéseket hozna, a párod kikéri, és mérlegeli a véleményedet? Ez mindenképpen a szerelem egyik jele lehet. Nem kell, hogy végül feltétlenül rád hallgasson, hiszen a saját életéről mindenkinek magának kell döntenie, de ha a döntési folyamatban azt is szempontként kezeli, hogy te mit gondolsz a dologról, valószínűleg fontos vagy a számára.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Közös emlékek

Gyakran hallasz a párodtól olyan történeteket, amik úgy kezdődnek, hogy „Emlékszel, amikor…?” A közös múlt felidézése nem csak megerősíti a kapcsolatot, de belsőséges pillanatokat is teremt. Ha a másik szívesen idéz fel olyasmit, amit közösen csináltatok, akkor valószínűleg mély érzelmek kötik ehhez a kapcsolathoz.

Keresi a fizikai kontaktust

A szexualitás többnyire fontos szerepet játszik a kapcsolatokban, de amikor érzelmek fizikai megnyilvánulásáról beszélünk, ennél többről van szó. A szerelmes ember keresi a fizikai kontaktust a másikkal, szeret hozzáérni, megsimogatni akkor is, amikor csak elmegy mellette, vagy csak egy percre megszakítani az aktuális cselekvést azért, hogy megölelje. Ha a párod gyakran, vagy akár nyilvánosság előtt is szívesen viselkedik így, az az érzelmi elköteleződés jele lehet.

Javítja az önbizalmadat

Érdekes, de saját magadon, illetve önmagad érzelmein is megfigyelheted, miként érez irántad a párod. A szerelmes emberek ugyanis a bókjaikkal, rajongásukkal javítják a másik önbizalmát, így az sokkal jobban érzi magát a bőrében. Ha boldog vagy a kapcsolatodban, akkor annak nagy valószínűséggel az az oka, hogy a másik is úgy érez irántad, mint te iránta.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást