Ilyen típusú könyvek vannak rád jó hatással csillagjegyed szerint

Ilyen típusú könyvek vannak rád jó hatással csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen típusú könyvek vannak rád jó hatással csillagjegyed szerint

Kos

Tekintve, hogy mennyire pörgős és aktív életet élsz, az általad választott könyvnek azonnal meg kell ragadnia a figyelmedet.

Csak abban az esetben nem teszed le a remekművet az ötödik oldal elolvasása után, ha rögtön lenyűgöz – vagy, ha a karriereddel, fejlődéseddel kapcsolatos a téma.

Utóbbiról szívesen és sokat olvasol, hiszen mindig örömmel állsz a kihívások elé és nem bírnád elviselni, ha versenytársaid, kollégáid bármiben is leelőznének. Ha pedig az ízlésedet közelről vizsgáljuk, minden történet jöhet, ami letehetetlenül izgalmas és kalandos.

Bika

Bika jegyűként a nőiség kérdése nagyon fontos téma számodra, így jól passzolnak hozzád a különböző, nőkről szóló történetek. Kedveled a romantikus regényeket, szereted, ha a történet fordulatos, érzelmes és sok-sok élményt leír. Ez a témakör az egyik gyengéd, a másik viszont alighanem az evés és a főzés.

Nehezen tudsz úgy kijönni egy könyvesboltból, hogy ne ragadná meg a figyelmedet valamilyen izgalmas recepteket felsorakoztató kötet. Ezeket nem is feltétlenül a gyakorlati oldaluk miatt kedveled, hanem mert már a képeket is örömmel nézegeted. 

Ikrek

Akárcsak a Kosokat, úgy téged is csak akkor köt le egy könyv, ha azonnal rá lehet kattanni. Nem kifejezetten erősséged a kitartás, ám annál kíváncsibb vagy, ezért az izgalmas, fordulatos regények a legjobbak számodra.

Leginkább azok a könyvek tudnak lenyűgözni hosszabb távon, amikben különböző sorsok gabalyodnak össze.

Minél több helyszínen játszódik a történet, minél bonyolultabb és lehetetlenebb a sztori, annál jobb. Szereted az utazással kapcsolatos könyveket is, amiknek nem kell feltétlenül fikciónak lenniük. A laza stílusban megírt útleírások a gyengéid közé tartoznak.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást