Horoszkópod szerint így tálalod a problémáidat – Magadra ismersz?

Horoszkópod szerint így tálalod a problémáidat – Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Horoszkópod szerint így tálalod a problémáidat – Magadra ismersz?

Bak

A Bak nagyon hidegvérű és tárgyilagos ember, sokszor már-már úgy tűnik, érzelemmentes – ám éppen ezért nem túl nehéz vele rendezni a vitakérdéseket. Nagyon fontos, hogy alapszemélyisége miatt nála nem tudsz az érzelmekre hatni, mindig reálisan, tárgyilagosan kell vázolnod a problémákat sőt, az a legjobb, ha te is el tudsz vonatkoztatni az érzéseidtől.

A Bak szemében csak a gyengeség jele, ha téged nem a racionalitás és az észérvek vezérelnek, úgyhogy jobban jársz, ha nyíltan és őszintén vázolod, mik az észrevételeid.

Vízöntő

A Vízöntők is a nyíltság hívei, ráadásul kifejezetten modern felfogásúak. Azt senki sem tudja garantálni, hogy megértik, esetleg azonosulni is tudnak a te nézeteiddel, ugyanis igazi különcök – ennek megfelelően általában pont fordítva gondolkodnak, mint a többiek.

Sajnos emiatt egyáltalán nem könnyű őket meggyőzni valamiről, amivel nem tudnak azonosulni, de a próbálkozás miatt egy cseppet sem kell aggódnod. Értékelni fogják az őszinteségedet és abszolút vevők az érdekegyeztetésre.

Kos

A Kosokkal sajnos nincs könnyű dolgod, ha meggyőzésről van szó, ők ugyanis a legkevésbé sem kompromisszum készek.

Mindig biztosak abban, hogy a helyes úton járnak, és jó döntéseket hoznak, ezért aki megkérdőjelezi a ténykedéseiket, az azonnal rossz pontot kap náluk.

Ráadásul sokszor nincs is igazán értelme vitatkozni velük, mert rendületlenül folytatják azt, amit elkezdtek. Ennek ellenére érdemes megpróbálkozni a nyílt kommunikációval, de a felvezetés nagyon hasznos: csakis dicséret, elismerés után hívd fel a figyelmet a te álláspontodra.

Bika

A Bikák sem éppen arról híresek, hogy olyan könnyű lenne velük dűlőre jutni, de azért nem mondhatjuk, hogy hihetetlenül nehéz dolgod lenne a meggyőzés során. Ami biztos, hogy a hagyományaikból nagyon nehezen engednek és sok mindenben meglehetősen konzervatív nézeteket vallanak, ezen a téren tehát nem lesz könnyű dolgod.

A Bikák meggyőzése során nagyon jól bevethetőek a hedonista élvezetek: egy finom vacsora, egy kis wellness, némi ajándék remekül megpuhítja a szívüket, és ilyenkor a problémamegoldó képességük is jobban remekel.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást