Klasszikusok egy kis csavarral – 2019-es alkalmi frizuratrendek

Klasszikusok egy kis csavarral – 2019-es alkalmi frizuratrendek

Címlap / Stílus / Haj / Klasszikusok egy kis csavarral – 2019-es alkalmi frizuratrendek

Elegáns konty és hullámosra besütött haj – ezekkel az alkalmi frizurákkal már évtizedek óta nem lehet mellélőni. Az idei trendben is ezek képezik az alapot, de azért kaptak egy kis csavart. Nyakunkon az esküvőszezon, így érdemes naprakésznek lenni az alkalmi frizuratrendet illetően!

Oldalra tűzve

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ez az örök klasszikus frizura az 1940-es éveket idézi, és úgy tűnik, időről időre mindig divatba jön. A legutóbbi Golden Globe díjátadón szinte minden második hírességnek hasonlóan volt elkészítve a frizurája. Ráadásul jó hír a rövidebb hajúak számára, hogy long bobbal is jól mutat! Nem ritka egyébként az sem, hogy a nagy hullámok helyett szögegyenes hajjal viselik. De ha igazán trendi akarsz lenni, akkor mindenképpen hullámosítsd és spékeld meg a frizurádat egy köves vagy gyöngyös csattal is.

Laza kontyok

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A barokkos stílusú, órákig sütögetett és gondosan feltűzött kontyok ideje lejárt – helyette a látszólag pillanatok alatt elkészülő, laza kontyok hódítanak. Tipikus esküvői klasszikus ez a bohém viselet, de idén a virágkoszorú helyett laza fonatokkal, csavart tincsekkel és csillogó csatokkal dobd fel a frizurádat.

A szezon nagy visszatérője gyerekkorunk kedvence, a bársony hajráf, ami remek kiegészítője lehet a kontyodnak. Ha nem vagy hajráfos típus, akkor válassz valamilyen csillogó, növényi ornamentikás tiarát – csak ügyelj rá, hogy nehogy lepipáld a menyasszonyt frizuraválasztás tekintetében!

Fül mögé tűrve

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Újabb időutazás, ezúttal a millenniumváltás időszakába – mi még emlékszünk Britney Spears „Oops! I Did It Again” című számának videoklipjére, amiben Britney hasonló hajkoronával virított. Idén ezt a fajta frizurát bártan viselheted bármilyen formális eseményen is, nem kell hozzá világsztárnak lenned. A laza hullámok zöld, míg a göndör fürtök piros jelzést kapnak. Sőt, ha nagyon trendi akarsz lenni, akkor ajánlott szögegyenes hajból elkészíteni. Jó hír a négyszögletes és kerek fejformájúak számára, hogy nem kötelező középre tenni a választékodat, hanem nyugodtan lehet oldalt is – úgy is trendi leszel.

Hátrasimítva

Ha hosszú, egyenes hajad van, akkor ezt a frizuratrendet neked találták ki.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ettől sokkal dúsabbnak hat majd a hajad, és az arcformádat is remekül kiemeli – szögletes arcformához szinte kötelező, mert a dús haj eltereli a figyelmet az állcsontról. Ha viszont magas a homlokod, akkor ezt a frizurát nem neked találták ki, mivel a fejtető irányába tereli a figyelmet és nyújtja az arcot.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást