Kipróbáltam a zsírfaló és alakformáló Lipozero testkezelést – ilyen eredményt értem el vele

Kipróbáltam a zsírfaló és alakformáló Lipozero testkezelést – ilyen eredményt értem el vele

Címlap / Stílus / Kipróbáltam a zsírfaló és alakformáló Lipozero testkezelést – ilyen eredményt értem el vele

Örültem, ha valahogy jutott idő egy kis edzésre, úgyhogy el kellett napolnom a céljaimat. Így aztán, amikor ismét nyitott a terem, és legalább részben visszatért a megszokott életvitel, úgy döntöttem, kipróbálok egy zsírbontó kezelést, hogy utolérjem magamat. Elárulom, beváltott-e a hozzá fűzött reményeimet!

Mi is az a Lipozero? 

A Lipozero egy olyan alakformáló gép, ami egy időben teszi lehetővé, hogy a kavitáció, a multipoláris rádiófrekvencia, a soft lézer, a vákuum és a led terápia jótékony hatását kifejthesse a testünkre. A különböző funkciók az egyik legkorszerűbb és legújabb alakformáló eszközben egyesülnek, ami így messze nem csak zsírbontásra, ezáltal alakformálásra alkalmas: segítségével lehetséges feszesíteni, fiatalítani a bőrt, felvenni a küzdelmet a striákkal és a narancsbőrrel.

Mit kell vinned a kezelésekre? 

A legtöbb Lipozerós kezelésre semmilyen extra holmit nem kell vinned magaddal, viszont kényelmes és jól félretűrhető ruhát ajánlatos választanod. Érdemes a célterületnek megfelelően váltóruhát vinned, mert a kezelés során meglehetősen sok krémet használnak, így időnként óhatatlanul is kicsit átnedvesedhet a ruhád, pl. a fehérneműd, ha popsi kezelést kértél, vagy a melltartód, ha a hasadat látnád feszesebbnek.

Mire kell figyelned a kezelések során?

Ahogy a legtöbb testkezelés, úgy a Lipozero esetében is nagyon lényeges, hogy kiemelkedően sok folyadékot igyál, lehetőleg tiszta víz, esetleg méregtelenítést elősegítő gyógyteák formájában. A kezelést megelőzően, illetve utána nem javasolt a szolárium és a szauna használat, valamint a biztosabb eredmény érdekében ajánlatos magas fehérjetartalmú, viszont alacsony zsír- és szénhidráttartalmú ételeket fogyasztani. 

Andrea Piacquadio/pexels.com

Hogyan működik a Lipozero?

Kavitációs zsírbontás: A kavitációt annak köszönhetően tudják hasznosítani a zsírbontás során, hogy az általa kiadott ultrahanghullámok szabályos és ismétlődő, mikroméretű vákuumbuborékokat hoznak létre a sejtek között. Ezzel túlnyomás alá helyezik a zsírsejteket, valamint szétrombolják azokat. Ez a beavatkozás ugyan drasztikusnak tűnik, valójában nagyon gyenge, teljesen fájdalommentes, és a zsírsejtek körüli szövetre nem hat. Ugyanakkor elősegíti a felesleges zsír távozását, ami a nyirokrendszernek köszönhetően kiürül a szervezetből. Óriási előnye, hogy a műtéti beavatkozásokhoz hasonlóan a kavitációs zsírbontás a zsírsejtek lebontásával, eltávolításával jár, nem pedig csak méretük ideiglenes csökkentésével.

Multipoláris rádiófrekvencia:  Ez a rádiófrekvencia keresztülhatol a bőr szövetein, mégpedig kellően mélyre: ennek köszönheti, hogy az egyik leghatékonyabb zsírbontó és bőrfeszesítő is egyben. A rádiófrekvencia hatására a zsírsejtek sejtfalának áteresztő képessége nő, ugyanis élénkül a keringés, így a zsírsejtek könnyedén távoznak a szervezetből. Eközben a kollagén rostok tömörödnek, így eredményezve feszesebb, fiatalosabb bőrt. 

Forrás: oxidayspa.hu

Vákuum: A vákuum már régóta ismeretes a bőrkezelések, izomlazítások során, elég csak a köpölyözésre gondolni. A testen használva érösszehúzó hatással rendelkezik, serkenti a véráramlást, így a lerakódott salakanyagok lebomlását, azok távozását gyorsítja. A Lipozero hullámokban stimulálja a bőrt, így növeli a rugalmasságot, fokozza a méregtelenítést, és elősegíti, hogy egyenletes, feszes legyen a bőrfelszín, kevesebb ránc, megereszkedés, narancsbőr tűnjön fel rajta. 

Soft lézer: Ez a lézertípus alkalmas arra, hogy részt vegyen a helyi fájdalomcsillapításban, elősegítse a sebgyógyulását, valamint csökkentse a gyulladást. Számos jótékony hatásának köszönhetően gyarapítja a kollagén rostok számát, így remek feszesítő is egyben. 

LED: A LED fényterápia alkalmas arra, hogy stimulálj a kollagén termelést, javítsa a bőrállományt, de ránctalanító, heggyógyító, bőrfrissítő hatása ugyancsak ismeretes. Csökkenti a pigmentfoltok számát illetve azok megjelenésének esélyét, javítja a bőrproblémákat sőt, még a baktérium szaporodását is képes gátolni. 

És hogy bevált-e?

Esetemben nem igazán, de ennek fő oka valószínűleg az, hogy nincs rajtam számottevő felesleg. Azok az ismerőseim, akik komolyabb súlytól szerettek volna megszabadulni, vagy alaposan megereszkedett a bőrük, sokkal látványosabb eredményt értek el. Ugyanakkor már néhány kezelés után éreztem, hogy feszesebb a bőröm, viszont ugyanezt tapasztaltam az infrashape esetében is, ami viszont kiváló narancsbőrre és rengeteg kalóriát lehet elégetni vele. Így én inkább továbbra is kitartok a kemény edzések mellett, csak annyit változtattam, hogy időnként a kardiót egy kis infrával megbolondított biciklizéssel váltom ki.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást