Kikapcsolódás / Szórakozás

Forró és kínos csókok, amiket sztárok váltottak egymással élő adásban

Forró és kínos csókok, amiket sztárok váltottak egymással élő adásban

Kezdjük a kínos csókokkal:

Madonna és Drake

Egy Coachella koncert alkalmával Madonna a színpadon szájon csókolta Drake-et, aki egyből mémmé vált, mikor undorodó arcot vágott a puszi után. Később visszakozott és azt nyilatkozta, nagyon örül, hogy a „királynő”, Madonna megcsókolta, de az utolsó szó a díváé volt, aki egy Instagram videóban arra a rajongói kérdésre, miszerint mit tanácsolna múltbéli énjének azt mondta: „Ne csókold meg Drake-et, akármennyire is könyörög érte.”

Sandra Bullock és Mery Streep

Tíz évvel ezelőtt a Kritikusok díjátadójának vörös szőnyegén váltott szexi csókot a két hollywoodi sztár. Sandra egy talkshowban azt mesélte, hogy miután megnyerte az Oscar díjat, Meryl egy csokor lankadt virágot küldött neki és a kártyán ez állt: „Dögölj meg, ribanc. Szeretettel, Meryl”. Meryl Streep humora legendás, ezért Sandra bosszúból hozta kínos helyzetbe azzal, hogy szájon csókolta kolléganőjét a vörös szőnyegen. 

Will Smith és Jaden Smith

Will Smith minden megtesz, hogy fiából is sztárt csináljon – hiszen már több filmben szerepeltette kisebb-nagyobb sikerrel – de azért is, hogy kellemetlen helyzetbe hozza. Ez a csókjelenet ennek eklatáns példája volt és Jade nem győzött húzódozni az apai szájrapuszi elől. 

Michael Jackson és Lisa Marie Presley

A showbiznisz egyik legkínosabb hitvesi csókja csattant el az 1994-es MTV Video Music Awardson, mikor a pop királya frissen elvett feleségéhez fordult és megcsókolta. A csók minden volt, csak szexi nem és a sztárokból álló közönség ugyanolyan zavarban volt, mint a képernyők előtt ülő milliók. A házasság alig két évig tartott és senki nem lepődött meg, mikor a pár útjai végleg elváltak. 

Dustin Hoffman és Niall Horan

A One Direction tagjaiért lányok milliói rajonganak és bizonyára sokan cseréltek volna Dustin Hoffmannal, mikor a színészlegenda egy talkshow alkalmával úgy döntött, szájon csókolja a mellette ülő, gyanútlan Niall Horant. A fiatal popsztár a lehetőségekhez képest jól fogadta a közjátékot, de sokan ráncolták szemöldöküket a furcsa helyzeten. 

A következő oldalon megmutatjuk a legforróbb csókokat is. Kattints ide a lapozáshoz >>

Jöjjön az öt forró csók:

Madonna, Britney Spears és Christina Aguilera

Ezt a listát is a pop nagyasszonyával kell kezdenünk. 2003 legsokkolóbb pillanata volt, amikor Madonna érzéki csókot váltott a színpadon Britney Spears-szel és Christina Aguilerával. Mivel a Britney-csók után először egyből Justin Timberlake-et mutatta a kamera, szegény Xtina csókjáról le is maradt a közönség, de a képek bejárták a világsajtót és mindenki erről beszélt hetekig.

Ryan Gosling és Rachel McAdams

A 2005-ös MTV Video Music Awards legszexibb pillanata volt, mikor az akkor még egy párt alkotó két fiatal színész a színpadon is előadta a Szerelmünk Lapjai című film romantikus csókjelenetét. Ryan és Rachel románca csak két évig tartott, de ezzel a csókkal örök helyet váltottak a tévétörténelem legromantikusabb pillanatai közé.

Halle Berry és Adrian Brody

2017-ben Adrian Brody megnyerte az Oscart és ha már a szépséges Halle Berry adta át neki a díjat, úgy gondolta, két legyet üt egycsapásra és szenvedélyesen szájon csókolta a meglepett színésznőt. Halle ugyan azt mondja, azóta sem emlékszik igazán arra, hogy milyen volt a csók, mert szinte sokkolta a helyzet, de a képernyőn nagyon jól mutatott ez a szexi pillanat. 

Johnny Depp és Jimmy Kimmel

Johnny Depp és a sztárműsorvezető, Jimmy Kimmel olyan sok alkalommal váltott már csókot élő adásban, hogy azt is hihetnénk, több is van köztük barátságnál, de ez nem így van, egyszerűen olyan jóban vannak, hogy olykor előszeretettel puszilják egymást szájon a kamerák előtt, mi pedig nem panaszkodunk.

Diane Keaton és Jessica Chastain

Diane Keaton színészlegenda és egyben ikonikus díva, aki egy talksow alatt nem bírt magával és végigcsókolta a vendégeket, sőt, a műsorvezetőt is. A legszexibb csókot Kevin Bacon után Jessica Chastainnel váltotta, a vörös hajú színésznő pedig nagyon lelkesnek mutatkozott. 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást