Életmód / Ezotéria

Csillagjegyed szerint márciusban ez fog kihívást okozni számodra

Csillagjegyed szerint márciusban ez fog kihívást okozni számodra

Rák

Rákjegyűként rendkívül érzékeny vagy, az érzelmi változások mindig mélyen érintenek, és ez különösen igaz az idei év első felére. Most márciusban számos konfliktusod adódhat párkapcsolaton belül, illetve kívül is, de előbbiek fognak jobban bántani. Sajnos a viták odáig fajulhatnak, hogy szétválnak útjaitok, ami nagyon megviselhet, de úgy tűnik, ősszel már minden rendeződik a szerelmi életedben.

Oroszlán

Rendkívül fárasztónak ígérkezik az éve első fele, amit már bizonyára tapasztalsz is: olyan kihívásokkal kell megküzdened, amik rengeteg energiát kivesznek belőled. Mégsem annyira a feladatok tornyosulnak előtted kihívásként, mint a költekezés: Oroszlánként szeretsz vásárolni, és semmiképpen sem akarsz lemondani az idilli körülményeidről, de most márciusban érdemes kicsit meghúznod a nadrágszíjat. 

Szűz

Az idei március legnagyobb nehézsége az lehet, hogy komoly konfliktusba kerülsz valakivel, akivel a legkevésbé sem szeretnél. Bár a legtöbbször higgadt és kimért tudsz lenni, ha ilyesmiről van szó, a mostani helyzet nem várt lemondásokat, komoly kompromisszumokat hozhat számodra, és ezzel a ténnyel bizony nehezen tudsz kibékülni.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást