Párkapcsolat / Szerelem

Kialudt a szikra? Így érheted el, hogy ismét beléd szeressen a párod, a pszichológusok szerint

Kialudt a szikra? Így érheted el, hogy ismét beléd szeressen a párod, a pszichológusok szerint

Alakítsd át a külsődet!

Valószínű, hogy egy idő után te is felhagytál azzal, hogy gyakran kiöltözz a férjed kedvéért.

A kényelem már elsőbbséget élvez a divatossággal szemben egy hosszú hétvégén, és meglehet, hogy nincs kedved reggelente besütni a hajad, vagy feldobni egy sminket. Azonban most egy darabig érdemes lenne erre alaposabban odafigyelned!

Menj el a fodrászhoz, és vágass magadnak egy új frizurát, esetleg fesd be a hajad, ha már unod az eddigi színedet. Szerezz be egy-két csinosabb új ruhát, és ne a régi pólódat, mackónadrágodat viseld otthon. Meglátod, a férjednek is feltűnik a változás, és biztos, hogy tetszeni fog neki ez a felfrissülés.

Arról nem is beszélve, hogy így te is jobban fogod érezni magad a bőrödben, ami a kisugárzásodra rögtön átragad.

Lepd meg néha!

Nem csak a születésnapokon és karácsonykor fontos meglepni egymást. Ha ez a hétköznapokban is jelen van, még egy unalmas délutánt is felpezsdíthetsz vele.

Természetesen ilyenkor nem kell nagy dolgokra gondolni. Például az, ha beszerzed neki gyerekkora kedvenc édességét, egy koncertjegyet, vagy akár valamit, ami a hobbijához fűződik, biztosan jól esik neki.

Az egész estéjét feldobhatod egy-egy ilyen aprósággal, pláne, ha egyébként nagyon stresszes napja volt. A férfiakban megerősíti a kötődést az, hogy miután hazaérnek, szeretetteli hangulat várja őket. A hangsúly a kiszámíthatatlanságon, a meglepetés erején van!

Ha napközben ritkán beszélgettek a neten, mert mindketten dolgoztok, akár az is jó ötlet, ha délelőtt írsz neki egy üzenetet arról, hogy mennyire hiányzik. Az izgalom, a rutintól való eltávolodás rengeteget számít!

Minőségi idő

Nem lehet elégszer hangoztatni, mennyire fontos a minőségi idő. Az, hogy este együtt ültök a kanapén, és nézitek a tévét, miközben telefonoztok, vagy elmentek bevásárolni hazafelé menet, nem számít annak.

Minden, ami egyébként nem jellemző a hétköznapotokra, és közben valóban tudtok egymással beszélgetni, már sokkal inkább ebbe a kategóriába tartozik! Feküdjetek ki este az udvarra, és nézzétek a csillagokat, vagy sétáljatok egyet a Duna-parton. Menjetek el kiszabaduló szobába, minigolfozni, bowlingozni vagy az állatkertbe – de mindezt kettesben!

A lényeg, hogy el tudjatok távolodni fejben és fizikailag is a hétköznapok problémáitól, a munkától, és a megszokott dolgoktól, hogy ismét olyanok lehessetek, mint a kapcsolatotok kezdetén.

Még három nagyon fontos dolog a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást