Készítsd el te is! Padlizsán és levendula színű blobbicure manikűr

Készítsd el te is! Padlizsán és levendula színű blobbicure manikűr

Címlap / Stílus / Test / Készítsd el te is! Padlizsán és levendula színű blobbicure manikűr

Az őszi körömlakktrendben ismét hódítanak a lilás árnyalatok, ezért készültünk neked egy bohókás, pöttyös, padlizsán és levendula színű manikűrrel, amit útmutatónk segítségével te is könnyen elkészíthetsz magadnak!

Ennek a manikűrnek az elkészítéséhez 4 lakkra lesz szükséged:

  • alapozó lakk
  • sötétebb színű alaplakk
  • világosabb színű lakk a pöttyözéshez
  • fedőlakk

Fontos, hogy a manikűrözést minden esetben az alapozó lakkal kezdd, mert az tartósabbá teszi a végeredményt, és a sötét színek így nem fogják be majd a körmeid.

Ezután jöhet az alaplakk. Ennél a manikűrnél ez egy sötétlila lakk (Flormar – Zetlook 09), de bármilyen színt választhatsz, a lényeg, hogy valamilyen sötétebb árnyalat legyen. Ezt két rétegben kell felvinni. Kend fel az első réteget és várd meg, hogy megszáradjon.

Most jön a nehezebb rész, hiszen a második rétegnél nem szabad megvárni, hogy megszáradjon, a pöttyöket még a nedves lakkra kell ráfolyatni. Ez azért fontos, mert csak így fognak szépen szétterülni a világosabb pontocskák. Ennek a mozzanatnak az a kulcsa, hogy a megfelelő időben kezdd el a pöttyözést. Tényleg csak pár pillanatot várj, hogy a második réteg sötétebb lakk már ne legyen teljesen folyós, de még ne is legyen túl száraz.

Tipp: A második réteg felkenése előtt már nyisd ki a pöttyöknek szánt lakkot, hogy ezzel se teljen el plusz idő.

Miután végeztél a pöttyökkel, várd meg, míg teljesen megszáradnak. Ez sajnos nem megy túl gyorsan, hiszen több réteg van a körmeiden, úgyhogy légy türelmes.

Végezetül jöhet a fedőlakk: ahogy az alapozó lakkot, úgy ezt is minden manikűrnél használd, hiszen egységesíti a rétegeket és plusz fényt ad az egész manikűrnek.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást