VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?
Ez az étel amilyen puccosnak hangzik, pontosan annyira az is, és bármelyik menő étteremben a tányérodra kerülhetne, de ha magad veszed meg a hozzávalókat, akkor az éttermi ár töredékéért kerülhet a luxusfogás az asztalra, ráadásul senkinek sem kell tudnia, hogy milyen pofonegyszerű volt elkészíteni.
Ha egy különleges alkalomra szeretnél vacsorát készíteni, például az évfordulótokat, vagy egy szülinapot ünnepeltek kettesben, de nincs túl sok időd a nap végén még sütkérezni is, akkor a karamellizált lazac gyorsan kihúz a bajból, és méltó főszereplője lesz a vacsoraasztalnak.
Hozzávalók:
fél csésze cukor, 2 és fél evőkanál tengeri só (ha tudod, egy robotgépben zúzd finomabb szeműre), frissen őrölt fekete bors, olívaolaj, fél kiló lazacfilé, 4 szeletre vágva, a bőrével együtt.