Életmód / Ezotéria

Karácsonyi ajándék-ötletek minden csillagjegynek: ennek örülnek a legjobban

Már megint az utolsó pillanatra maradt az ajándékok beszerzése? Sebaj, attól még vehetsz mindenkinek valami olyat, aminek igazán örülni fog. Adunk is néhány tippet, hogy könnyebb legyen a dolgod!

Kos

Rengeteg energiája levezetésére a Kosnak szüksége van a mozgásra, a térre, mert ha nem irányítottan adja ki a lendületét, könnyen fejjel futhat a falnak.

A sportolási lehetőségek, fitnesz vagy kondibérletek számára nem csak örömet adó, de az életén, a kedélyállapotán javító ajándékok lehetnek. Még jobban fog örülni, ha te is vele tartasz!

Ha nem bérlet, akkor pedig jöhetnek a sportos kiegészítők, cipők vagy öltözetek – imádni fogja!

 

Bika

Bár ideje nagy részét másokra fordítja, ha magára is jut egy kis idő, a Bika szívesen szöszöl valami olyasmivel, ami őt érdekli.

Könnyen lehet, hogy gyűjt valamit, vagy csak érdeklődést tanúsít egy téma iránt, így például a gyűjteményébe illő különleges érme, bélyeg vagy kártya, vagy egy érdeklődési körének megfelelő könyv is remek ajándék, akárcsak azok a csomagok, amelyek egész évben, minden hónapban szállítanak majd neki valami izgalmasat az adott témában.

 

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülöttei igazi nyughatatlanok és mindig valami újat, izgalmasat akarnak kipróbálni.

Egy tanfolyam – akár egy webes, akár egy osztálytermi – izgalmas lehetőség lehet a számukra.

Mivel a kommunikáció fontos szerepet játszik az életükben, egy ezzel kapcsolatos program jó választás lehet, akár egy nyelvtanfolyam, akár egy izgalmas kommunikációs tréning formájában.

 

Rák

A Rák igazi fészekrakó, otthonteremtő jegy, ezért mindennek örül, amivel kicsit kedvesebbé, otthonosabbá teheti a lakást.

Olvastad már?  A legnagyobb félelmed, csillagjegyed szerint

Keresd azokat a kiegészítőket, amelyek meghittséget és melegséget árasztanak, akár egy puha, kötött, kanapéra dobható takaró vagy egy szép futószőnyeg.

 

Oroszlán

A kreatív, de kissé egocentrikus Oroszlán szívesen veszi azokat az ajándékokat, amelyek az önkifejezést, az egyénisége megmutatását szolgálják.

Egy művészeti program, egy workshop vagy akár egy festőkészlet nem csak új perspektívákat nyithat meg előtte, de segíthet a kiteljesedésében is, ennél szebb ajándékot pedig aligha adhatnál bárkinek is.

 

Szűz

A Szűz egyszerűen imád rendszerezni, harmóniát és rendet tart maga körül, így az év végén tökéletes ajándék számára egy jövő évre szóló kalendárium vagy naptár, esetleg egy jegyzetfüzet.

Ha színes tollakat, tarka post iteket is veszel mellé, biztos, hogy mosolyt csalsz az arcára, és nem csak karácsonykor, de egész évre örömet okozol neki a meglepetéseddel.

 

Mérleg

A mindig stílusos és elegáns Mérleg számára a divattal, öltözködéssel, megjelenéssel kapcsolatos ajándékok nyerő választásnak bizonyulnak.

Egy táskának vagy szép sálnak, kiegészítőnek nagyon tudnak örülni, de valószínű, hogy elejtenek néhány megjegyzést karácsony előtt egy sminkpaletta vagy egy finom parfüm kapcsán is.

 

Skorpió

A mindig lendületes Skorpió legjobban az olyan ajándékoknak örül, amik mozgásba hozzák, legyen szó akár egy fesztiváljegyről vagy egy extrém sporttal töltött hétvégéről.

Általánosságban elmondható, hogy a tárgyi dolgok kevésbé hozzák lázba, mint az élményajándékok, ezért a legjobb az, ha neki valami programot szervezel, akár magaddal közösen.

Olvastad már?  Ez az 5 csillagjegy a legrosszabb főnök

 

Nyilas

A kalandokra éhes, luxust kedvelő Nyilas számára egy utazás vagy wellness hétvége lehet a tökéletes ajándék, de egy masszázsnak vagy fürdőjegynek is nagyon tud örülni.

A lényeg, hogy olyan programot ajándékozz neki, amivel kimozdulhat, és ami róla, a pihenésről, a kényeztetéséről szól, hiszen a függetlenségét és a kalandokat mindennél nagyobbra tartó Nyilas ennek örül igazán.

 

Bak

A Bak nem szívesen ül tétlenül, ugyanakkor kimozdulni is ritkán szokott, az otthonában érzi magát a legjobban.

Egy olyan hobbi, amit otthon is űzhet, és ami leköti a figyelmét, számára remek szórakozást kínál.

Ezért például a kötőtű és fonal, a kirakó vagy éppen egy varrókészlet számára ideális meglepetés lehet, ha szeret sütni, akkor tortadíszítéshez kapcsolatos eszközöket is vehetsz neki.

Örül bárminek, ami egyszerre szórakoztató, kreativitást igényel és hasznos is.

 

Vízöntő

A mindig valamin töprengő, önmagát állandóan fejlesztő és a világra kíváncsi Vízöntő az olyan ajándékoknak örül legjobban, amiből tanulhat valamit, elmélyítheti a tudását, új ismeretekre tehet szert.

Egy jó könyvnél kevés dologbak örül jobban bárminek, de például egy tanfolyamra, előadásra szóló belépő is teli találat lehet nála.

 

Halak

A Halak igazi spirituális lélek, aki a belső egyensúlyt keresi. Számára fontos minden, ami ezzel van kapcsolatban vagy ehhez segíti hozzá. 

Egy jógabérlet, meditatív cédé vagy akár a csillagjegyéhez illő kövekből, ásványokból készült ékszer (akvaramrin, ametiszt, jáspis, holdkő vagy hegyi kristály) is kedves ajándék lehet a számára.