Életmód / Ezotéria

5+1 spirituális jel, ami arra utal, hogy egy elhunyt szeretted támogat

5+1 spirituális jel, ami arra utal, hogy egy elhunyt szeretted támogat

5/5 Megbolondulnak a kütyük

Az elektromos berendezések is érzékelhetik ezeket a földöntúli energiákat, és könnyen meghibásodhatnak. Ez már nem annyira kedves, mint inkább rossz dolog, ezért nem is annyira jellemző a gondoskodó szellemekre.

Az persze előfordul, hogy villog a lámpa, elmegy az áram, vagy éppen hiba nélkül és érdekes dolgokat produkál a mikró, de ha szinte minden tönkremegy, akkor komoly változtatásokat kell bevezetned az életedben.

Ez gyakran költözést jelent, amivel párhuzamosan a rossz energiák is elpártolnak mellőled.

+1 Ismétlődő jelek

Gyakran az ismétlődések figyelmeztetnek arra, hogy bátran számíthatsz elhunyt szeretteid segítségére, támogatására. Ilyen ismétlődés lehet egy azonos számsor, ami állandóan felbukkan az életedben: ott virít a kijelzőkön, a szórólapokon, vagy éppen az órádra nézel rendszeresen ugyanabban az időszakban.

Ismétlődő jel lehet az is, ha folyton akkor jelenik meg egy pillangó, mikor az egyik elhunyt szerettedre gondolsz, vagy rendszeresen ilyen helyzetben bukkansz rá egy négylevelű lóherére.

Megannyi ilyen jel lehet az életedben, de ami biztos, hogy ezek specifikusak és csak rád jellemzőek, továbbá sűrűn ismétlődnek.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást