Szerelem / Szex

X-faktor póz? 8 orgazmus garanciás szexpóz

X-faktor póz? 8 orgazmus garanciás szexpóz

Az édes hármasról álmodozóknak van egy jó hírünk! Egy eszköz is képes éppúgy helyt állni az „ügy” érdekében, sőt! Bátran kísérletezhettek a pasiddal, miközben féltékenyég nélküli kalandos kéj vár rátok – és főleg rád…

Személyes tipp: Szeretem, ha a gyönyör játékos formában érkezik, mert oldja a feszültséget és fesztelenné teszi az együttlétet, éppen ezért szerintem jó ötlet egy kicsit játékosabb vibrátort választani „mindennapi használatra”.

Kedvencem a PMV20 Copy Dolphin vibrátor extra erős három motorjával, bársonyos tapintásával és szuper édes delfin formájú csiklóizgató karjával!

Kutyapóz

A kutyapóz remek lehetőséget ad a vibrátor használatára, mert a testek alig érintkeznek, így „nem lesz útban”, mint például a misszionáriusnál lenne.

Egy olyan kis szépség, mint a PMV20 Copy Dolphin szinte a tenyeredbe simul, így könnyű fél kézzel a csiklód izgatnod vele, míg a másik kezeddel tartod magad. Partnered is kényeztethet vele, ha átnyúl a derekadon, illetve análisan is, ha szereted.  

Még több pikáns termékteszt? Erre tessék:

Kiskifli – nagykifli

Ez a póz nagyon bensőséges, hiszen a két test egymáshoz simul, együtt lélegeztek és partnereddel tökéletes intimitásban lehettek egymáséi. Tökéletes ez a testhelyzet akkor is, ha fáradtak vagytok, mert a szex így lassú és elnyújtott, a mozgás kicsit limitált, azonban a csiklód így is könnyedén tudod izgatni. A kiskifli-nagykifli pozíció az anális szex kedvelőinek is kedvence. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást