Ebből a masszázsból biztosan szex lesz: teszteltük a We-Vibe Wand masszírozó vibrátort

Ebből a masszázsból biztosan szex lesz: teszteltük a We-Vibe Wand masszírozó vibrátort

Címlap / Szerelem / Szex / Ebből a masszázsból biztosan szex lesz: teszteltük a We-Vibe Wand masszírozó vibrátort

Kutatások szerint a stressz és a szorongás a vezető okok szerepel, amikor arra a kérdésre keressük a választ: miért bújnak össze ritkábban a párok? Nem kell persze szociológusnak lenni, hogy belássuk, a mindennapi terhek cipelése után nem annyira egyszerű hazaérni, és már tépni is le a párunkról a ruhát, elfelejtve a határidős munkahelyi feladatainkat, hogy még mindig nem fizettük be a villanyszámlát, vagy hogy most már tényleg fel kellene hívni a vízszerelőt, hogy nézze meg a mosogatógépet. (x)

We-Vibe Wand okos masszírozó vibrátor

A stressz mindenki életében jelen van, de mivel a párom és én is kimondottan szorongó alkatok vagyunk, a szerkesztőségben elsőként csaptam le a lehetőségre, hogy kipróbáljuk a We-Vibe Wand okos masszírozó vibrátort, ami ugyan alapvetően egy szexjátékszer, de a cserélhető fejeknek köszönhetően a nyak vagy a vállak izmainak masszírozására is tökéletesen alkalmas.

Így biztos voltam benne, hogy legalább az egész napos monitorbámulástól beálló nyakamat ki tudom lazítani vele, ez pedig máris több, mint amit a nap végén általában remélni szoktam.

A legjobbkor jött a segítség

A készülék éppen egy olyan napon érkezett meg, amikor este találkozni terveztem a pasimmal, és én már a használati útmutatót olvasgattam, amikor egyszer csak üzenetem jött: a párom írt, hogy rosszul ment egy meetingje, és másnap is lesz egy fontos tárgyalása, átjöhet, ha akarom, de attól tart, nem lesz túl jó társaság.

Jöjjön csak, írtam neki, miközben a másik kezemben tartott készülékkel éppen a tarkómat dörgöltem, és bízza rám – meg a legújabb játékunkra – magát.

Mire egy óra múlva megérkezett, én már végigpróbáltam magamon a masszírozó összes erősségi fokozatát – egyelőre szigorúan csak a stressz-zónákra koncentrálva, az izgalmasabb részeket meghagyva a közös felfedezésre – és totálisan ellazulva vártam a kis stresszgombócomat, akinek tényleg csak a füle nem füstölt.

Ha füst nem is, szikra azonban hamarosan lett. Amint belépett az ajtón, a kanapéra ültettem, és elkezdtem átgyúrni a vállizmait a We-Vibe Wand-del. Szegény ember tényleg feszült lehetett, mert néhány helyen olyan izomcsomói voltak, hogy diót lehetett volna törni rajtuk, de szerencsére az én kezemben a létező legerősebb akkus masszírozó vibrátor volt, így ezekkel is el tudott bánni.

Miközben a hátát simogattam a We-Vibe-bal, átbeszéltük, hogy kinek milyen napja volt, és szinte éreztem, ahogyan leolvad róla a stressz. Egyre többet nevetgéltünk, egyre többször nyúlt hátra, hogy megsimogassa a karomat vagy a combomat, és én úgy ítéltem meg, hogy ez az a pillanat, amikor ideje lecserélni a masszírozó fejét.

We-Vibe Wand okos masszírozó vibrátor

Egy eszköz, számtalan funkció

Bár a sűrű, spirális feltét is tökéletesen alkalmas az intim zónák cirógatására is, az én fantáziámat az U-alakú fej mozgatta meg, ami a csikló, a mellbimbók, vagy akár a makk bizsergetéséhez is ideális, gyakorlatilag bármit közre lehet fogni vele.

Külön tetszett, hogy a fokozatmentesen állítható kapcsolóval a vibrációt tökéletesen be lehet állítani a saját igényeinknek, nincsenek “döccenések”, és nagyjából ugyanennyire volt gördülékeny az átmenet a gyengéd cirógatásból a stresszmentes, kellemesen belefeledkezős, kéjesen elnyújtott szexbe is, amire már mind a kettőnknek, külön-külön és párként is nagy szüksége volt.

We-Vibe Wand okos masszírozó vibrátor

Az okos készülék egyébként a hozzá tartozó saját fejlesztésű We-Connect applikációval okostelefonról is vezérelhető, egyedi rezgésmódok is állíthatóak be hozzá, és a legjobb, hogy ezek el is menthetőek, vagyis a a We-Vibe Wand megtanulja, mi a jó nektek – olyanok lesztek, mint az összeszokott szeretők, akik már pontosan tudják, hol, hogyan és mikor kell megérinteni a másikat.

Számomra kellemes meglepetés volt az is, hogy mennyire halkan működik a masszírozó: a Smart Silence funkciónak köszönhetően a vibráció csak akkor kapcsol be, amikor a készülék a bőr közelébe kerül (1 mm-nél nem vastagabb ruhán keresztül is működik, így például egy finom fehérnemű nem fogja megállítani), amikor megszűnik a bőrkontakt, akkor pedig a rezgés is kikapcsol.

Ez jó hír azoknak, akik hozzám hasonlóan hangulatgyilkosnak gondolják az akció hevében az ágyra dobott játékok meg nem szűnő berregését, és azoknak is, akik a lakótársak vagy a szomszédok miatt ódzkodnak a hangos játékszerektől.

A We-Vibe Wand-et a fal másik oldalán lakók garantáltan nem hallották, ebben biztos vagyok. Hogy minket sem, abban már nem annyira. Azért remélem, túl nagy stresszt nem okoztunk az életükben.

We-Vibe Wand okos masszírozó vibrátor

Ha megjött a kedved a masszírozó élvezetekhez, a diszkrét és mindig gyors vagyaim.hu shop-ból te is beszerezheted a WE-Vibe Wand-et!
A masszírozó vibrátor innen szerezhető be!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!