Ebben az adventi naptárban nem csoki van – sokkal jobb!

Ebben az adventi naptárban nem csoki van – sokkal jobb!

Címlap / Szerelem / Szex / Ebben az adventi naptárban nem csoki van – sokkal jobb!

Év végi határidők, bevásárlás, rohanás, rokonlátogatások leszervezése – én nem tudom, ki találta ki, hogy az advent a befelé figyelésről meg a lelassulásról szól, de nyilván nem a 21. században élt. Miközben én egy nagy projektet fejezek be, a pasim meg éppen egy új munkahelyen kezdett, a karácsonyi szezon pedig berúgta ránk az ajtót a szokásos kötelező extra körökkel, már most érezhető, hogy mennyire kevés időnk fog jutni egymásra. (x)

Amikor a szerkesztőségbe megérkezett a Satisfyer Advent Calendar Deluxe, izgatottan csaptam le a lehetőségre, hogy valamivel felpezsdítsem kicsit az otthoni hangulatot, és talán valami más is történjen az ágyban azon kívül, hogy megbeszéljük, ki veszi meg végül a Daniel Steel díszkötetet Manci néninek, mielőtt horkolva álomba ájulunk.

Hogy jó ötlet volt hazavinni tesztelésre a kis csomagot, amelynek ablakai mögött különböző értékű (és intenzitású) szexjátékok bújnak meg, az szinte azonnal kiderült.

A pasimnak ugyanis rögtön felcsillant a szeme, amint rájött, hogy nem egy klasszikus, tejcsokoládé pasztillákat rejtő kalendáriummal állítottam haza. Hát még, amikor megtudta, hogy pontosan milyen meglepetések várnak bennünket!

Az adventi napár ablakai mögött Satisfyer szex-játékok, anál kényeztetők, Penthouse érzéki fehérneműk, a férfiak örömére készült Satisfyer Egg maszturbációs tojás, Soft bondage kötöző kellékek, valamint az érzéki masszázshoz, a síkos pillanatokhoz és vágyfokozáshoz elengedhetetlen Satisfyer szexpatika kellékek bújnak meg, a legnagyobb értékű ajándékot pedig természetesen a 24-es számú ablakocska rejti.

A kalendáriumok pontos tartalmát előre csak sejteni lehet, így tényleg minden nap meglepetés lesz, és elég gyorsan rá lehet kapni a dolgok ízére: ahogyan a gyerekek várják a nap végén a csokoládét, úgy várjuk mi is, hogy kinyithassuk a szexi naptárunk ablakát.

Még amikor hosszú lesz is a nap, vagy nagyon fáradtak leszünk, és nem is lesz lehetőségünk arra, hogy az adott játékszert élesben is kipróbáljuk, akkor is okot ad a kalendárium arra, hogy néhány percig egymásra figyeljünk, összebújjunk az ablak kinyitásához, és az ágyban ölelkezve még beszélgessünk kicsit arról, hogy hogyan tervezzük majd élesben is bevetni a legújabb játékszerünket.

Az ablakocskák kinyitásának kezdete idén is december 1. lesz és karácsony estéjén ér véget. Az a terv, hogy egy csokoládés klasszikus naptárat is beszerzünk e mellé, és minden esténket édesen pikánsra tervezzük. Alig várjuk! Számomra első blikkre a szexi fehérnemű és a masszázsolaj tűnik a legvonzóbbnak, de a pasim imádja a különleges játékszereket, amelyek tökéletesek arra is, hogy egy kicsit ellazuljunk a hajtós időszakban.

Az adventi naptárnak hála most már minden napunk izgalommal telik el karácsonyig. Addig persze még lesz néhány jópofizós céges rendezvény, egy kínos karácsonyi vacsora a tágabb családdal és be kell vásárolni ajándékokból is egy zsúfolt plázában, de végre van valami szexi romantika minden napunkban. Külön izgalommal tölt el a 24-es ablak kinyitása, ugyanis a legnagyobb meglepetés ebben fog ránk várni, ráadásul az addigra összegyűjtött kis játékszer-arzenálunkkal már biztos, hogy olyan estét okozhatunk egymásnak, amitől a sötét szobában is karácsonyi fényeket látunk. Ezzel együtt is azonban a Satisfyer kalendáriumában azt szeretem a legjobban, hogy ad nekünk valamit, amit minden nap együtt várhatunk, ami okot ad rá, hogy összemosolyogjunk, amikor valaki megkérdezi, hogy hogyan készülünk a karácsonyra, vagy csak felcsendül a Last Christmas a sarki ábécében.

Az év végi hajtás mindenki életében stresszes időszak, és ezt a párkapcsolatunk is megérzi. Kimondottan jó ötlet ilyenkor egy kis extra figyelmet szentelni a másiknak, és találni egy közös, titkos kis “projektet”, ami elősegíti, hogy minden nap legalább néhány percet egymással foglalkozzunk. A Satisfyer Advent Calendar Deluxe egy remek apropót ad erre, és garantáltan segít, hogy a leghidegebb napokon is felmelegítsen az esti összebújás gondolata.

Jó nyitogatás kívánok! 😉

Ha te is még időben be szeretnéd szerezni a Satisfyer adventi naptárat, a vagyaim.hu webshopból megrendelheted!

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!