Pizza

A klasszikus pizzatésztát a gofrisütő méretére kell nyújtanod, magát a sütőt pedig olívaolajjal érdemes kikenni.
Amikor a tészta már nagyjából megsült, tedd rá a feltéteket is: a szószt, a sajtot és a sonkát, és hajtsd le a gofristütő tetejét nagyjából 2/3-ig.
A leírások szerint ugyan a szalámi például nem lesz olyan ropogós, mint a hagyományos sütésnél, de a tésztája annál inkább, tehát egy sima Margaréta pizzát például állítólag hibátlanul el lehet így készíteni.
Amikor a tészta már nagyjából megsült, tedd rá a feltéteket is: a szószt, a sajtot és a sonkát, és hajtsd le a gofristütő tetejét nagyjából 2/3-ig.
A leírások szerint ugyan a szalámi például nem lesz olyan ropogós, mint a hagyományos sütésnél, de a tésztája annál inkább, tehát egy sima Margaréta pizzát például állítólag hibátlanul el lehet így készíteni.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!