5 intim dolog, ami erősíti a kapcsolatot – és a szeretkezés nincs köztük

5 intim dolog, ami erősíti a kapcsolatot – és a szeretkezés nincs köztük

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 intim dolog, ami erősíti a kapcsolatot – és a szeretkezés nincs köztük

Ha visszagondolok a volt barátaimra és a velük megélt legbensőségesebb pillanatokra, egyik sem köthető szexhez. Mind olyan élményhez kötődik, amikor valamit megosztottunk egymással, akár egy titkot, akár egy jó élményt. Egy kapcsolat legintimebb epizódjainak általában semmi köze nincs a testiséghez. Ezzel persze nem azt mondom, hogy az nem fontos, mindössze azt, hogy úgy is új szintre lehet emelni egy együttlétet, ha éppen nem vízszintesen vagyunk. Az alábbi öt cselekvés remek példa arra, hogy meztelenkedés nélkül is elmélyíthetjük a szerelmet.

1. Ajánld fel a segítséged

Ugye, hogy nincs szexibb, mint amikor a férfi önként jelentkezik, hogy segít elmosogatni? Segíts neki te is valamiben. Egyrészt addig is együtt vagytok, másrészt bizonyítjátok, hogy törődtök egymással. Ez lehet akár az is, hogy te mosogatsz, ő törölgeti az edényeket, vagy az is, hogy te adogatod neki a szerszámokat autószerelés közben.

Nem tudod, melyik szerszám melyik? Annyi baj legyen, majd ő megmutatja, így ő okosnak érezheti magát, te pedig valami hasznosat tanulsz. Ez az együtt töltött minőségi idő nagymértékben erősíti a kapcsolatot.

5 intim dolog, ami erősíti a kapcsolatot – és a szeretkezés nincs köztük

2. Beszéljetek a vágyaitokról

Méghozzá a szexuális fantáziáitokról. Van egy kis ártatlan fétised, vagy régóta ki szeretnél próbálni valamit, de eddig nem merted elmondani? Éppen itt az ideje! Üljetek le és beszéljetek róla. Izgat a kikötözés, vagy a szerepjáték? Lehet, hogy partnered szívesen kipróbálná veled, sőt, az is elképzelhető, hogy őt is pont ez izgatja. Ez még nem jelenti azt, hogy legközelebb mindenképpen ki kell próbálnotok, csak azt, hogy esetleg a jövőben sor kerülhet rá.

Minden jó kapcsolat alapja a kommunikáció, és ez az ágybéli témákkal sincs másként. Legyetek őszinték egymással, ebből sosem lehet gond.

3. Mondjatok el egymásnak egy titkot

Minél kínosabb, annál jobb! Nem kell félned, mindenkinek egy rakás ciki pillanata volt már az életében, neki is lesz mit mesélnie. Én egyszer félszegen elmeséltem az egyik volt barátomnak, hogy elájultam és pofára estem az iskolai szavalóversenyen, mire ő elmesélte, hogy elaludt rágóval a szájában, ami beleragadt a hajába, ezért végül úgy ment a gimis évnyitóra, hogy egy foltban kopasz volt.

A mai napig elmosolyodom ezen a kedves emléken, mert eszembe jut, hogy mennyit nevettünk rajta. Egy ilyen kis ciki titok elmondása felszabadít, olyan, mintha odaadnátok egymásnak egy darabot magatokból.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»