Szerelem / Párkapcsolat

5 intim dolog, ami erősíti a kapcsolatot – és a szeretkezés nincs köztük

Szerelmes pár

1. Ajánld fel a segítséged

Ugye, hogy nincs szexibb, mint amikor a férfi önként jelentkezik, hogy segít elmosogatni? Segíts neki te is valamiben. Egyrészt addig is együtt vagytok, másrészt bizonyítjátok, hogy törődtök egymással. Ez lehet akár az is, hogy te mosogatsz, ő törölgeti az edényeket, vagy az is, hogy te adogatod neki a szerszámokat autószerelés közben. Nem tudod, melyik szerszám melyik? Annyi baj legyen, majd ő megmutatja, így ő okosnak érezheti magát, te pedig valami hasznosat tanulsz. Ez az együtt töltött minőségi idő nagymértékben erősíti a kapcsolatot.

5 intim dolog, ami erősíti a kapcsolatot – és a szeretkezés nincs köztük

2. Beszéljetek a vágyaitokról

Méghozzá a szexuális fantáziáitokról. Van egy kis ártatlan fétised, vagy régóta ki szeretnél próbálni valamit, de eddig nem merted elmondani? Éppen itt az ideje! Üljetek le és beszéljetek róla. Izgat a kikötözés, vagy a szerepjáték? Lehet, hogy partnered szívesen kipróbálná veled, sőt, az is elképzelhető, hogy őt is pont ez izgatja. Ez még nem jelenti azt, hogy legközelebb mindenképpen ki kell próbálnotok, csak azt, hogy esetleg a jövőben sor kerülhet rá.

Minden jó kapcsolat alapja a kommunikáció, és ez az ágybéli témákkal sincs másként. Legyetek őszinték egymással, ebből sosem lehet gond.

3. Mondjatok el egymásnak egy titkot

Minél kínosabb, annál jobb! Nem kell félned, mindenkinek egy rakás ciki pillanata volt már az életében, neki is lesz mit mesélnie. Én egyszer félszegen elmeséltem az egyik volt barátomnak, hogy elájultam és pofára estem az iskolai szavalóversenyen, mire ő elmesélte, hogy elaludt rágóval a szájában, ami beleragadt a hajába, ezért végül úgy ment a gimis évnyitóra, hogy egy foltban kopasz volt. A mai napig elmosolyodom ezen a kedves emléken, mert eszembe jut, hogy mennyit nevettünk rajta. Egy ilyen kis ciki titok elmondása felszabadít, olyan, mintha odaadnátok egymásnak egy darabot magatokból.

4. Ábrándozzatok együtt

Nem igaz, hogy az ábrándozás az élet megrontója, igenis mindenkinek jót tesz egy kis álmodozás. A jövőn morfondírozni, egymással megosztani terveinket mindig bensőséges viszonyt feltételez. Sokat megtudhatunk egymásról, ha felvázoljuk személyes utópiánkat, hiszen rengeteget elárul egy emberről, hogy hogyan szeretne élni. 

Ha beleépítjük a másikat az idilli jövőnkbe, tudni fogja, hogy vele tervezzük leélni az életünket és ez nagyon jó fog esni neki.

5. Próbáljátok ki egymás hobbiját

Te csocsóbajnok vagy, ő pedig madárleső? Valószínűleg nem fogtok maradéktalanul beleszeretni egymás hobbijába, de attól még alkalomadtán kipróbálhatjátok egymás szenvedélyét. Ha nem is fogjátok felhőtlenül élvezni, akkor is jobban megértitek majd és a párotoknak is sokat jelent, hogy kipróbáltátok. Az ember talán akkor a legvonzóbb, ha lelkesedéssel mesél arról, amit szeret, így ha hagyod, hogy elmagyarázza neked, melyik madár melyik, szerelmedet teljesen új szemszögből fogod látni. Ahogy ő is téged, amikor szenvedéllyel lövöd neki a gólokat a csocsóasztalon. Ezt a lelkesedést pedig később magatokkal vihetitek a hálószobába.

Kép forrása: kapitonenko/depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást