Így lesz jobb a szex: Fantáziadús kérdések, amit tegyetek fel egymásnak

Így lesz jobb a szex: Fantáziadús kérdések, amit tegyetek fel egymásnak

Címlap / Szerelem / Szex / Így lesz jobb a szex: Fantáziadús kérdések, amit tegyetek fel egymásnak

„Van valamilyen titkos fantáziád?”

Különösen hosszú, tartalmas párkapcsolatokban kell ezt kiveséznetek, hiszen ebben az esetben sokkal többet kell tennetek azért, hogy izgalmas és hosszú távon is szenvedélyes legyen a szexuális életetek. Emellett fontos szempont az is, hogy egyikőtöknek se legyen hiányérzete azért, mert egy fix és biztos kapcsolatban éltek.

Azzal, hogy rákérdezel a titkos fantáziájára, egy teljesen új világ nyílhat meg előttetek, ráadásul igen nagy esély van arra, hogy ő is kíváncsi lesz a te vágyaidra.

Ha pedig mindkettőtök fantáziája teljesítésre kerül, akkor nincs az a harmadik fél, aki betolakodhatna a viszonyotokba pusztán azért, mert otthon nem kapjátok meg azt, amit szeretnétek. Bár sokan félnek erre rákérdezni – és legalább ennyien félnek is bevallani – egyáltalán nem biztos, hogy annyira kirívó lenne az adott fantázia. Sőt, a legtöbbször szó sincs erről…

Ha mégis valamelyikőtök idegenkedik a megvalósításától, akkor az egész még mindig maradhat egy hétköznapi beszélgetés. Szóval nincs vesztenivalótok!

„Milyen pornófilmeket szoktál nézni?”

Pornófilmet többnyire egyedül néznek az emberek, ezért aztán gond nélkül olyanokat válogatnak össze, amiket igazán élvezetesnek találnak. Éppen emiatt lehet kiváló útmutató számodra, ha rákérdezel a szerelmednél, ő milyen felnőtt filmeket tart izgalmasnak. Esetleg megkérheted, hogy válasszon egyet estére, amitől garantáltan megjön a kedvetek…

Rengeteget elmondhat a vágyairól a választásra, mindezt úgy, hogy adott esetben semmit sem kell mondania. Fontos, hogy ne kifejezetten a szereplőkre koncentrálj, hiszen nem az a lényeg, hogy szilikon mellű, vagy éppen szőke nőt választott, miközben te teljesen másként nézel ki. Ez semmit sem jelent!

Ellenben az alá-fölérendelt viszony, a helyszín, a pózok, a szeretkezés intenzitása annál többet mondhat számodra. Ugyanígy egyértelmű az is, ha olyan filmet mutat, vagy említ, amiben szerepel a kikötözés, vagy éppen a szexuális játékszerek bevetése.  

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást