Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Hogyan lehet jobb a szex? Fantáziadús kérdések, amiket fel kell tennetek egymásnak

Hogyan lehet jobb a szex? Fantáziadús kérdések, amiket fel kell tennetek egymásnak

Bár sokan egyre nyitottabbak a szexet illetően, még mindig csak kevesen vannak azok, akik szégyenlősség nélkül meg tudják osztani szerelmükkel, mire vágynak igazán. Pedig tény, hogy egy párkapcsolatban nem csak a közös jövőt érintő kérdésekről, hanem bizony a szexről is érdemes beszélnetek. Tegyétek fel ezeket a kérdéseket egymásnak, és sokkal jobb lesz a szexuális életetek!

„Van valamilyen titkos fantáziád?”

Különösen hosszú, tartalmas párkapcsolatokban kell ezt kiveséznetek, hiszen ebben az esetben sokkal többet kell tennetek azért, hogy izgalmas és hosszú távon is szenvedélyes legyen a szexuális életetek. Emellett fontos szempont az is, hogy egyikőtöknek se legyen hiányérzete azért, mert egy fix és biztos kapcsolatban éltek.

Azzal, hogy rákérdezel a titkos fantáziájára, egy teljesen új világ nyílhat meg előttetek, ráadásul igen nagy esély van arra, hogy ő is kíváncsi lesz a te vágyaidra.

Ha pedig mindkettőtök fantáziája teljesítésre kerül, akkor nincs az a harmadik fél, aki betolakodhatna a viszonyotokba pusztán azért, mert otthon nem kapjátok meg azt, amit szeretnétek. Bár sokan félnek erre rákérdezni – és legalább ennyien félnek is bevallani – egyáltalán nem biztos, hogy annyira kirívó lenne az adott fantázia. Sőt, a legtöbbször szó sincs erről…

Ha mégis valamelyikőtök idegenkedik a megvalósításától, akkor az egész még mindig maradhat egy hétköznapi beszélgetés. Szóval nincs vesztenivalótok!

„Milyen pornófilmeket szoktál nézni?”

Pornófilmet többnyire egyedül néznek az emberek, ezért aztán gond nélkül olyanokat válogatnak össze, amiket igazán élvezetesnek találnak. Éppen emiatt lehet kiváló útmutató számodra, ha rákérdezel a szerelmednél, ő milyen felnőtt filmeket tart izgalmasnak. Esetleg megkérheted, hogy válasszon egyet estére, amitől garantáltan megjön a kedvetek…

Rengeteget elmondhat a vágyairól a választásra, mindezt úgy, hogy adott esetben semmit sem kell mondania. Fontos, hogy ne kifejezetten a szereplőkre koncentrálj, hiszen nem az a lényeg, hogy szilikon mellű, vagy éppen szőke nőt választott, miközben te teljesen másként nézel ki. Ez semmit sem jelent!

Ellenben az alá-fölérendelt viszony, a helyszín, a pózok, a szeretkezés intenzitása annál többet mondhat számodra. Ugyanígy egyértelmű az is, ha olyan filmet mutat, vagy említ, amiben szerepel a kikötözés, vagy éppen a szexuális játékszerek bevetése.  

„Emlékszel arra, melyik volt életed legjobb szexuális élménye?”

Először is szögezzük le, nem arról van szó, hogy ki kell derítened, kivel is szeretkezett egy fantasztikusat a szerelmed. Sőt, nyugodtan szögezd is le már az elején, hogy olyan szexuális élményre vagy kíváncsi, ami nem veled történt meg, és az is ki van zárva, hogy nevet említsen. Nem az a cél ugyanis, hogy veszekedjetek, vagy féltékeny legyél.

Akkor mire jó ez a kérdés? Arra, hogy megvilágítsa, mit szeret igazán a barátod, mi az, ami maradandó élményt okozott neki. Egy különleges helyszín? Egy izgalmas póz? Vagy egy szerepjáték? Bármi is legyen a háttérben, a későbbiek során könnyebben alakíthatod úgy az együttléteteket, hogy ismét átélhesse – legalábbis hasonló formában – ugyanazt a fantasztikus szeretkezést.

Persze arra is rákérdezhetsz, van-e olyan együttlét, amit már közösen éltetek meg, és különösen emlékezetes volt számára. Ez talán nem is annyira meredek, ha egyébként hajlamos vagy kicsit féltékeny lenni.

„Te mit gondolsz a…?”

Természetesen bárhogyan befejezheted a mondatot. Ez a kérdés azoknak való, akik nem szeretnek köntörfalazni, de azért hagynának maguknak egy menekülő útvonalat, ha szükségesnek ígérkezik. Felteheted a kérdést a szerelmednek, amiben egyúttal megfogalmazhatod azt, mi mozgatta meg a te fantáziádat, mi lenne az, ami igazán érdekelne.

Te mit gondolsz például arról, amikor egy fix párhoz csatlakozik egy harmadik személy? Nem kell nyíltan hozzátenned, hogy azért kérdezel, mert valójában arról van szó, hogy nagyon is izgat a dolog! Ha pozitívan reagál a felvetésedre, akkor persze ne titkolózz, és nyugodtan mondd el, miért kérdeztél.

Azonban, ha úgy veszed észre, hogy visszakozik, vagy neki nem tetszik az ötlet, akkor még mindig mondhatod, hogy csak kíváncsi voltál, mert múltkor ezt láttad/hallottad, és elgondolkodtatott, mások miért tartják olyan élvezetesnek, vagy egyáltalán elfogadhatónak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást