Ilyen csajokra bukik a párod: a csillagjegye könnyen lebuktatja

Ilyen csajokra bukik a párod: a csillagjegye könnyen lebuktatja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen csajokra bukik a párod: a csillagjegye könnyen lebuktatja

Kos

A Kos férfiak imádják a domináns típusú, magabiztos és ambiciózus nőket. Ha a kiszemelted is ilyen csillagjegyű, akkor a randitokon bátran mesélj neki a munkádról, a céljaidról és a vágyaidról. Légy őszinte vele, értékelni fogja. Légy Te a végzet asszonya, akit csak csodálni és imádni lehet.

Biztos lehetsz benne, hogy szeretni fogja a független természetedet és azt, hogy képes vagy egyedül is boldogulni. Tehetségeddel, képességeiddel és elért sikereiddel hamar el tudod őt varázsolni.

Bika

A Bika csillagjegyű pasik egy igazán nőies partnerre vágynak. Párjuk legyen kifinomult, kedves és életvidám. Minden élethelyzetben álljon mellette, ne lehessen mellette unatkozni és képes legyen mindig felrázni és felvidítani őt. Az első randin légy természetes, próbáld meg önmagadat adni. Mesélj magadról, de légy érdeklődő is, kérdezz sokat, hadd, hogy megnyíljon előtted.

Válassz te randihelyszínt, a legjobb, ha szakítasz a hagyományokkal és egy különleges programot szervezel, így már az első pillanatban elkápráztathatod.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást