Ha csak az egyik oldalát sütöd meg, a sajt puhább és krémesebb marad. A végén őrölt pirospaprikával díszítheted.
Hozzávalók (4 személyre):
- 6 egész tojás
- 3 dkg vaj
- 1 vöröshagyma
- 25 dkg camembert sajt
- só
- bors
- 1 evőkanál őrölt pirospaprika (a díszítéshez)
Elkészítés:
A hagymát aprítsd fel, és párold üvegesre a vajon. A sajtot vágd fel kb. 1 ½ cm nagyságú kockákra. Verd fel a tojásokat habosra, és sózd meg.
Csorgasd bele a tojásmasszát a párolt hagymára. Villával folyamatosan kevergetve oszlasd szét a serpenyőben. Add hozzá a camembert kockákat, és közepes vagy kis lángon hagyd sülni, hogy a tojásmassza egészben maradva megszilárduljon.
Vigyázz, hogy ne száradjon meg. Miután megsült, óvatosan fordítsd át a másik oldalára. A másik oldal sütésére már csak feleannyi időt szánj.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!