Ilyen Budapest a turisták szemével! Nézd meg a képeiket!

Ilyen Budapest a turisták szemével! Nézd meg a képeiket!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ilyen Budapest a turisták szemével! Nézd meg a képeiket!

Budavári sikló

A budai vár már önmagában sok turistát nyűgöz le, de a komótosan a hegyoldalban haladó kis szerkezet, ami felviszi a kíváncsiskodókat, azonnal belopja magát minden erre látogató szívébe. Persze, ezzel a kilátással nem is csoda, ha így van. A siklóról megannyi fényképet találni a képmegosztó oldalakon, mi több, még maga a népszerű weboldal, a Buzzfeed is beválogatta a listájába, bizonyítékként, hogy Budapest a világ egyik leglenyűgözőbb helye.


Voltál már? 5 gyönyörű falu Erdélyben, ahol szinte harapni lehet a jó levegőt


Mit is tehetnénk hozzá? Mi sem szeretnénk vitatkozni ezzel az állítással, főleg, amikor ezt a fényképet csodáljuk.
 

A Lánchíd és környéke

Szintén kedvelt fotótéma a Lánchíd és környezete, különösen, amikor kigyúlnak a fények, vagy a nap nyugodni kezd, és minden bíbor, vagy éppen narancsos színben úszik. A Lánchídról készített saját fényképét sok turista osztja meg, de olyanok is akadnak, akik álmaik úti céljaként jelölik meg Budapest egyik legjellegzetesebb pontját.

A Lánchídról egyébként valószínűleg az is talál képet, aki nem is keres, mivel Budapest London, Párizs és Róma mellett Európa egyik legtöbbet fotózott városa. A fotók egy jelentős hányadán pedig maga a Lánchíd foglal helyet.

Fürdők

Valószínűleg nincs olyan turista, aki úgy hagyta el a fővárost, hogy legalább az egyik fürdőben ne mártózott volna meg. A meleg vizes medencéket az ide látogatók imádják, különösen, hogy a gyönyörű épületek között felszálló gőz olyan fotótémát jelent, ami valószínűleg jónéhány like-ot és megosztást hoz majd a feltöltőjének.

Erről a képről a Pinteresten azt írja a feltöltője, hogy a meleg vizes termál fürdők egyikei a máig megmaradt török hatásnak Magyarországon. Villámgyors vizsgálódásunk eredményeképpen egyébként azt tudjuk elmondani, hogy ha fürdő, akkor a turisták a Széchenyi képét osztják meg a legszívesebben.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást